Maria Constantin, detalii inedite despre viața amoroasă: „Nu sunt o ipocrită să stau într-o relație de dragul lumii”


Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Maria Constantin a vorbit mai deschis ca niciodată despre dezamăgirile din dragoste prin care a trecut, dar și despre greșelile pe care le-a făcut în viață și pe care speră că nu le va mai repeta.

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Și chiar dacă are o bază mare de admiratori, nu puține au fost dățile când artista a fost pusă la zid pentru deciziile pe care le-a luat în viața amoroasă.

Cântăreața de muzică populară a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Stars, că una dintre greșelile pe care le-a făcut în relațiile sale a fost faptul că a ales să le expună opiniei publice. Lucru care a afectat-o într-o mare măsură. Astfel că acum a decis să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, pentru a-și trăi povestea de dragoste în pace.

„Aș face aceleași alegeri. Chiar dacă am fost judecată de mulți. Eu nu sunt ipocrită să stau într-o relație de dragul lumii. Eu nu sunt genul care să accepte lucrurile astea. Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată.

Înainte vedeam viața altfel, Dar în momentul în care mi s-au întâmplat atât de multe lucruri am început să înțeleg să fiu mult mai bună și să iert. S-a întâmplat ca oameni să facă rău în jurul meu. Nu port ranchiună. Chiar nu sunt un om care să țină supărare.”, a spus Maria Constantin pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, interpreta de muzică populară a declarat că cel mai grav lucru pe care l-ar putea face partenerul de viață ar fi să o mintă, date fiind și antecedentele pe care le are în relațiile anterioare.

„Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori. Eu sunt un om foarte asumat. Iar pentru că nu m-am afișat la televizor atunci când a fost scandalul, a fost pentru că mă respect.”, a mai spus interpreta de muzică populară, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.

Sursa: antenastars.ro.


About the author

Maya O.

View all posts