Melania Trump asaltată

Melania Trump susține că este “una dintre cele mai asaltate negativ persoane din lume”…


Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, susține că este una dintre cele mai asaltată negativ persoane din lume. Ca rezultat, a lansat campania “Be Best”, care sporește gradul de conștientizare a agresiunii online.

Prima doamnă a călătorit recent în Africa pentru a promova această cauză.

A acordat un interviu pentru ABC,  unde a vorbit despre situația ei, aceea de victimă a agresiunii.  Melania a subliniat că una dintre modalitățile în care este asaltată negativ este modul în care oamenii se exprimă la adresa ei.

Nu este o surpriză faptul că oamenii vorbesc despre Prima Doamnă din SUA, ținând cont de faptul că modelul anterior a fost relativ liniștit…

Deși nu vorbește prea mult, alegerile ei de modă au reprezentat un instrument puternic de transmitere a mesajelor, care a dus la critici.

Ce transmite îmbrăcămintea ei?

În timpul unei întâlniri cu Papa Francis, în mai 2017, Melania s-a îmbrăcat în negru, purtând un voal care îi acoperea capul. Mișcarea ei a fost pusă sub semnul întrebării, deoarece ea a și-a păstrat capul descoperit, în timpul unei întâlniri cu regele Arabiei Saudite, cu doar câteva zile înainte.

Deși a fost îmbrăcată modest, ea a optat să nu poarte un voal, deși femeile din Arabia Saudită sunt obligate să o facă, prin lege.

Alegerea lui Melania nu a primit o reacție bună din partea Internetului, deoarece utilizatorii de Twitter au interpretat alegerea ei ca pe o declarație politică, contrapunând o imagine cu părul descoperit, în fața fotografiilor a doi predecesori ai ei, Michelle Obama și Hillary Clinton, care purtau eșarfe atunci când au vizitat această țară.


Ea a declarat că oamenii ar trebui să se concentreze asupra a ceea ce face și nu asupra a ceea ce poartă. Poate, odată cu campania ei “Be Best”, vor fi făcute mai puține critici la adresa ei…


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns