mesaje inspirationale de iubire

Mesaje inspiraționale, pe care să i le trimiți persoanei iubite! Fă-i o bucurie, în fiecare zi!


Ne-am propus să te provocăm la iubire! Ce ai spune dacă, în fiecare zi, timp de o săptămâna, i-ai trimite persoanei iubite, câte un mesaj frumos, dimineața! Tu alegi cum îi trimiți mesajul, noi le-am scris în locul tău!

Accepți?

Luni

“Orice început de relație este frumos, dar tu ai făcut ca începutul nostru de relație să fie demn de cea mai tare poveste de dragoste. Azi mă simt cea mai fericit/ă femeie/bărbat! Atât am vrut să îți zic… în rest, să ai o zi fascinantă!”

Marți

“Îți mulțumesc pentru diminețile în care mă trezesc împlinit/ă și cu zâmbetul pe buze, pentru nopțile în care adorm liniștit/ă și cu zâmbetul pe buze, dar și pentru weekend-urile “leneșe” în care nu avem nevoie de nimeni și nimic ca să ne simțim bine. Ești minunat/ă! Te iubesc!”

Miercuri

“Ești omul care mă inspiră, care îmi dă încredere și putere, ești omul care mă ridică ori de câte ori viața parcă-mi dă o palmă și care mă liniștește prin simpla prezență. Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și pentru că împreună construim această frumoasă poveste de dragoste.”

Joi

“Ești mai mult decât am îndrăznit vreodată să cer spre a avea. Ești mai mult decât am îndrăznit chiar să visez. Ești cel/cea care mi-a arătat că totul are sens și că orice război e mai ușor în doi. Te iubesc!”

Vineri

“Acolo unde este dragoste, există viață.” spunea Ghandi. Da, astăzi mă bucur mai mult ca niciodată pentru fiecare secundă, fiecare oră, astăzi trăiesc așa cum nu am trăit niciodată. Și asta datorită ție! Te iubesc!”

Sâmbătă

“Mi-e dor de o noapte albă cu tine. Să ne prindă răsăritul vorbind despre amintiri din copilărie, prima întâlnire și planuri de viitor, ce zici, ne bucurăm de seara de sâmbătă și de faptul că mâine suntem liberi, ce spui?”.

Duminică

“Să îți începi ziua cu un zâmbet, o cafea cum îți place ție, optimism și energie. Și nu uita că deseară repetăm experiența de seara trecută! Te sărut!”.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *