Mesajul lui Ionuț Dolănescu pentru fosta soție, după ce nu și-au mai vorbit 13 ani: „Eu i-am crescut fetița”


Înainte de a se căsători cu Doinița, Ionuț Dolănescu a fost însurat timp de un deceniu cu Mariana. După ce s-a zvonit că motivul divorțului ar fi constat în infidelitatea interpretului de muzică populară, artistul i-a transmis un mesaj fostei soții, chiar dacă nu și-au mai vorbit timp de 13 ani!

Ionuț Dolănescu a fost căsătorit cu Mariana, o femeie mai în vârstă cu 10 ani decât el și care avea o fetiță dintr-o relație anterioară, timp de un deceniu. Deși familia lui nu a fost de acord cu alegerea făcută, artistul nu a ținut cont de părerea lor și a format o familie cu aceasta.

În 2008, după zece ani de când au făcut marele pas, Ionuț Dolănescu a decis să divorțeze de Mariana, îndrăgostindu-se nebunește de Doinița, actuala nevastă și mama celor trei copii ai săi. Potrivit informațiilor de la vremea aceea, interpretul de muzică populară ar fi jucat la două capete, iar despărțirea celor doi s-a lăsat cu scandal, motiv pentru care nu și-au mai vorbit 13 ani.

Ionuț Dolănescu a ținut să îi transmită un mesaj fostei soții, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere: „Îi spun „La mulți ani” și să îi trăiască fetița. Maria a fost mereu o femeie puternică, am avut o relație frumoasă, eu am crescut-o pe Anita, pe fetița ei. Este o doamnă, are o vârstă frumoasă. O voi suna mai târziu, dar știu că este în America.”, a spus interpretul de muzică populară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a avut COVID-19

Ionuț Dolănescu și soția au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi s-au izolat la domiciliu timp de trei săptămâni, iar acum așteaptă rezultatele celorlalte teste pe care le-au făcut.

„Din fericire nu am avut complicații. Nu am avut febră. Am avut dureri musculare, dar nu a fost o formă avansată. Am refăcut testele și așteptăm rezultatele după 3 săptămâni de stat în casă, dar să sperăm că va ieși negativ și că ne vom relua viața normală. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne protejăm. Eu am fost sceptic, dar el există, l-am simțit pe pielea mea. Dacă lucrurile vor intra pe făgaș normal, voi pleca în America.”, a mai spus artistul.


About the author

Maya O.

View all posts