Metode prin care îți vindeci trecutul


Află cum îți vindeci trecutul nu doar acceptându-l prin resemnare sau echilibrare, ci glorificându-l. Săptămâna trecută am susținut o prezentare de carte la Libris Șt. O. Iosif din Brașov în care am vorbit despre câteva metode de vindecare a trecutului care au funcționat în cazul meu, pe atunci neștiind că sunt tehnici cunoscute, semn că Conștiența îi îndrumă și pe cei mai puțin învățați dintre noi.

În timpul conferinței o doamnă căreia îi mulțumesc pentru participare m-a întrebat cum să își încheie socotelile cu trecutul, căci în cazul ei ceva nu funcționează. Funcționează, dar efectele nu se simt pe loc. Astfel a luat naștere articolul care te ajută să îți vindeci trecutul și te ghidează către limpezire, scrie vorbincudumnezeu.com.

Uneori ca să poţi să înaintezi ai nevoie să te dezlipeşti de anumite persoane, lucruri sau locuri. Cele mai multe ataşamente nu se produc din cauză că cineva este de neînlocuit, ci din cauza faptului că nu identifici rădăcina blocajului și nu îți vindeci trecutul.

În clipa în care nu mai poţi reveni în prezent tot ce ai construit se năruie, cei la care ţii te părăsesc, rămâi doar tu cu trecutul care te chinuie. Nu rămâne blocat în ceea ce a fost, bucură-te alături de ceilalţi de ceea ce este.

Nu eşti liber dacă laşi trecutul să îţi strice prezentul. Nu eşti liber dacă te bucuri atunci când primeşti dar scârţâi când îţi vine rândul să oferi. Nu eşti liber dacă rănile de ieri îţi influenţează comportamentul de azi.

Se întâmpla în perioada în care mi se revelase ideea de a scrie o carte, în primăvara anului 2012, sau pur și simplu a fost un vis obișnuit care mi-a dat de gândit. Mă încuiam seara în camera mea, mă așezam la biroul amplasat în dreptul ferestrei, priveam luna și treceam plângând pe hârtie experiențele din copilărie care m-au traumatizat.

Descriam evenimentul în detaliu, retrăiam momentul și mă durea mai tare decât atunci când am trecut prin el. Exageram cu plânsul, împingeam atitudinea de victimă până în punctul în care se rupea lanțul și începeam să mă simt ca un erou, fără să știu că astfel îmi vindec trecutul. După fiecare sesiune mă simțeam mai ușor, căci fără să știu practicam Descărcarea emoțională, care este metoda cu numărul 1.

Când am publicat prima carte iar anumiți oameni care mă cunoșteau din copilărie au cerut să o citească de curiozitate și s-au lovit de ideile mele rebele și revoluționiste, m-au invitat la o întâlnire ca să îmi dea o lecție. Sigur că pe moment nu am reacționat, în schimb m-am folosit de împotrivirile lor ca să cresc.

Am luat fiecare afirmație și am rescris-o în imaginația mea seara, înainte de culcare, vreme de mai bine de câteva luni, până când acei oameni m-au invitat din nou, de această dată ca să mă asculte. Și le-am vorbit exact ceea ce mi-am imaginat. Reacțiile lor au fost similare cu cele pe care mi le imaginasem, adică m-au înțeles, au plâns și m-au numit învățător, chiar dacă pe atunci abia împlinisem vârsta de douăzeci și șase de ani.

Aceasta este metoda cu numărul 2 numită Tehnica de revizuire, care i-a fost revelată în urmă cu o sută de ani unui om pe nume Neville Goddard. Sunt convins că și tu ai folosit-o ca să îți vindeci trecutul neștiind că este o metodă de vindecare, ci totul a venit de la sine, adică de la Sinele tău care este Dumnezeu.

În urmă cu doi ani am călătorit pentru prima dată în orașelul Toulouse din Franța ca să îmi vizitez surioara Rebeca. M-am simțit din cale afară de liniștit în avion. Zburam deasupra Munților Alpi ale căror creste înzăpezite creau un peisaj de poveste, într-o dimineață însorită, servind o cafea și un pahar cu șampanie în timp ce scriam o carte la doisprezece metri altitudine.

Mi-am amintit atunci de vremea în care nu am îndrăznit să cred că voi zbura cu vreodată avionul, de copilăria mea risipită într-un cartier rău famat al Bucureștiului, de perioada în care nu am avut cu ce să mă hrănesc aproape paisprezece zile legate între ele, spre deosebire de acum când viața mă surprinde în mod plăcut și mă mângâie.

În felul acesta am dat și mai multă putere prezentului și am devenit recunoscător, repet, pe atunci neștiind că practicam metoda cu numărul 3 numită Îmi amintesc când revelată aceluiași autor. Prin ea îți vindeci trecutul și dai putere prezentului.

Fiind prezent îți vindeci trecutul

Cea mai eficientă metodă prin care poți să îți modifici corpul este ieșirea în afara corpului, tot așa cum realitatea exterioară se rescrie din interior. Nu este o contradicție, este un adevăr care devine tot mai clar cu cât lași cuvintele citite să pătrundă în câmpul tău perceptiv. Cercetează ca să afli ce înseamnă ieșirea din corpul fizic, dacă este posibilă și cum aplici fenomenul care în ziua de astăzi a devenit atât de răspândit.

Mă voi folosi de un exemplu din viața personală ca să îți prezint beneficiile metodei cu numărul 4 numită Proiecție în astral, care înseamnă ieșirea din corpul fizic și conștientizarea corpului spiritual, adică identificarea ta cu esența. De acolo îți vindeci trecutul și îi oferi o gură de aer copilului tău interior.

Am întâlnit o femeie care ulterior avea să mi se alăture în această călătorie numită viață. Mintea reușea totuși să îi găsească defecte des și să ne așeze obstacole în drum, ca un ecou provenit din convingerile mele căpătate în relațiile anterioare.

Practicând ieșirea din corpul fizic și conștientizarea corpului spiritual de câțiva ani buni și conectându-mă încă o dată cu scopul dobândirii clarității, sentimentul negativ descris care aproape mă convinsese să renunț s-a dizolvat. În locul pornirii mele masculine rămăsese o senzație caldă de iubire și respect pentru un suflet care se pregătea să intre în viața mea și cu care nu aveam nimic de împărțit.

Am contactat persoana respectivă și i-am spus toate lucrurile frumoase care fuseseră oprite de zidul minții încât se blocase canalul iubirii. Lasă viața să curgă ca să îți vindeci trecutul, tu ești doctorul tău, îmi șoptea inima.

Toate lucrurile devin posibile prin credinţă, realitatea se mişcă cu puterea imaginaţiei şi stăruinţă. Toate cele de trebuinţă ţi se dau după măsura credinţei pe care o aloci visului tău.


About the author

Maya O.

View all posts