Cum scapi de stres

Metode simple ca să scapi rapid de stres… Funcționează imediat!


Vă așteaptă o zi grea?

Înseamnă că trebuie să începeți săptămâna cu bine și mai ales… fără nici un fel de stres. Iată cele mai bune metode pentru a fi liniștiți.

Dormiți cel puțin 8 ore pe noapte

Specialiștii spun că pentru a vă trezi dimineața așa cum trebuie, trebuie să aveți o noapte liniștită.

Iar asta înseamnă că trebuie să dormiți minim opt ore pe noapte, iar dacă somnul nu vine, să faceți o baie caldă sau să meditați pentru a vă relaxa. Totodată, o muzică care vă calmează vă este de mare ajutor.

Nu în ultimul rând, trebuie să mergeți la culcare la o oră cât mai decentă cu putință. Extrem de important este să nu adormiți niciodată frustrați sau supărați, pentru că veți avea o noapte așa cum nu v-o doriți.

Luați întotdeauna micul dejun

Pentru ca dimineața să nu vă încurcați în tot felul de detalii, pregătiți-vă din timp, seara, tot ce aveți nevoie pentru ziua următoare, de la haine, geantă, acte, pantofi, etc.

Nu uitați niciodată de micul dejun pentru că este o metodă foarte bună ca să vă puteți concentra pe parcursul zilei și hidratați-vă corespunzător.

Dacă în timpul zilei sunteți stresați, vă sunt de mare ajutor exercițiile de respirație. Foarte utilă vă este și înviorarea de dimineață, al cărei rol este să alunge stresul.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts