Mulți oameni constată că se trezesc în mod regulat între 3:00 și 5:00 dimineața fără să pună ceasul să sune și fără să-și propună să se trezească la acea oră


Între orele 3:00 și 5:00 vălul dintre Dimensiuni „se subțiază” și de aceea poți accesa mult mai ușor Dimensiunile mai înalte. Între aceste ore oamenii pot primi informații de vibrație înaltă, pot avea revelații, pot avea conștientizări majore, pot avea comunicări mult mai clare cu entități de vibrație înaltă și pot primi o ghidare mult mai clară de la Spirit.

Însă nu în toate cazurile este vorba despre așa ceva.

Există mai multe răspunsuri pentru întrebarea „Ce înseamnă dacă te trezești între 3:00 și 5:00 dimineața?”

Unul dintre răspunsuri ține de faptul că diverse perioade ale zile sunt legate de funcționarea diverselor organe ale corpului uman.

Spre exemplu, dacă te trezești mai multe nopți la rând între ora 1:00 și ora 3:00 poate fi un semn că energiile nu curg liber prin ficatul tău, că există un blocaj energetic acolo. În acest caz ar fi de dorit să te întrebi dacă ai experimentat în perioada respectivă o stare de iritare, de furie, dacă ai băut alcool înainte de a adormi sau dacă există alte semne că ficatul tău strigă după ajutor.
Dacă te trezești mai multe nopți la rând între ora 3:00 și ora 5:00, atunci acest lucru poate fi un semn că energiile nu curg liber prin plămânii tăi, că există un dezechilibru energetic în acea zonă. În acest caz întreabă-te dacă ai experimentat în perioada respectivă tristețe sau ai jelit după ceva/ cineva, emoții care sunt corelate cu plămânii.

Așadar, în astfel de cazuri, în care este vorba despre dezechilibre energetice, faptul că vă treziți între ora 3:00 și ora 5:00 nu are o semnificație spirituală, ci este vorba pur și simplu de faptul că trupul vostru vă cere ajutorul în acest fel, încearcă să vă atragă atenția că e ceva în neregulă din punct de vedere energetic și vă solicită să faceți o curățare energetică prin a vă permite să simțiți pe deplin acele emoții inconfortabile/ dureroase, ca să le puteți elibera. (Melanie Beckler)


About the author

Maya O.

View all posts