Neapărat vei ieși din prăpastie, nu uita acest lucru


Nimic nu este imposibil în destinul unui om. Primul pas ca să ieși din cmplexitatea unei probleme este să recunoști că ai o problemă.

Există momente în viața ta când ți se pare că te afli într-o gaură, că aluneci în ea tot mai adânc și crezi că nu vei reuși să ieși niciodată. Tot ce știi la un moment dat este că această senzație va dura pentru totdeauna.

Sunt momente când stai confuză, plângând. Descoperi că bărbatul pe care tu îl iubești, nu te iubește. Începi să te simți respinsă și singură. Începi să te întrebi: ce ar trebui să faci? Și plângi. Plângi mult.

Simți durerea cu toată intensitatea ei și nu există nicio modalitate de a opri acest proces. Dar timpul vindecă tot. Cu siguranță vei ieși și din această gaură. Oamenii puternici ies din cele mai adânci găuri.

Cuvintele puternice venite din partea celor mai dragi persoane te vor ajuta și te vor susține. Vei ieși din ea, chiar dacă peste o anumită perioadă. Primul pas pentru a ieși din gaura în care te afli este să recunoști sincer că ești în această gaură.
Există zeci de situații mai dureroase și mai nefericite decât atunci când trăiești o iubire neîmpărtășită: lipsa de bani, singurătatea absolută, concedierea, pierderea unui om drag, eșecurile.

Uneori, vei avea impresia că ești cu sufletul zdrobit
În cea mai neagră perioadă din viața ta vei încerca să mergi la psiholog sau la cea mai bună prietenă. Uneori, ai impresia că pereții acestei gropi în care te afli sunt ca lutul umed de pe care îți alunecă mâinile și nu te poți urca sus, să ieși.

Vei crede că mergi spre necunoscut, fără nici o garanție că și mâine va fi soare. Dar astfel de metamorfoze se întâmplă tuturor. Gropile prind foarte multă lume în adâncurile lor. Cu siguranță vei ieși din această groapă și deja vei recunoaște gropile după cele mai mici semne.

Deja vei ști unde să mergi după ajutor dacă mai cazi vreodată într-o asemenea groapă. Chiar dacă acum ți se pare că în jurul tău există doar ziduri alunecoase, care închid cerul din privirea ta, să știi că viitorul există. Iar tu cu siguranță faci parte din acest viitor.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts