Nelu Tătaru, anunț important! Ce pastilă folosește pentru a preveni infectarea cu COVID-19


Nelu Tătaru a dezvăluit ce pastilă folosește pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19.

Ministrul Sănătății a fost întrebat la B1TV, luni seară, cum se tratează pentru a avea o imunitate mai bună, în condițiile în care este prezent des în zone unde sunt focare de infecție.

”Încerc să respect regulile. Port mască două treimi din zi și uneori am congestie nazală. În astfel de situații iau câte un paracetamol,” a precizat Tătaru.

Nelu Tătaru se tratează cu paracetamol pentru a preveni infectarea cu COVID-19
Ministrul Sănătății a precizat că nu face nimic special în această perioadă. Duce un regim de viață normal. ”Consum multe lichide și mănânc fruncte”, a adăugat Nelu Tătaru.

Acesta a explicat luni seară și motivul pentru care România are o rată atât de mare de decese. Un factor important îl reprezintă o populație bolnavă.

”Cauzele principale sunt: prezența târzie la medic și foarte multe comorbidități.” – Nelu Tătaru.

Întrebat de declarațiile făcute de Dan Bittman în ultima perioadă, Ministrul Sănătății a evitat subiectul și a spus că ”cine n-a avut un deces în familie, își va permite să zică așa ceva.”, scrie fanatik.ro.

Vă amintim că celebrul artist al formației Holograf a avut o serie de afirmații prin care punea la îndoială restricțiile și cifrele oferite de autorități. Fanatik a prezentat zilele trecute un interviu amplu cu Dan Bittman.

”Măsurile luate sunt haotice, că oamenii sunt îngroziți și că nu merită să trăiască în frică. Și să putem să ne spunem părerea civilizat, fără polemici și fără scandal. Nu este vorba că nu aș crede în ceva, ori că nu merg cu turma, cum se dorește, ci pur și simplu că trebuie să ne trezim și să gândim cu capetele noastre, asta mi se pare cel mai important. Nu să luăm de-a gata și de bune niște statistici, declarați, afirmații aiurea scoase de cine știe de unde. Nu pot să cred în chestia asta.” – Dan Bittman.


About the author

Maya O.

View all posts