Persoana potrivită zodie 2019

Nepotrivirile zodiacale din 2018, vor fi asemănătoare și în 2019. Află cu ce zodii NU este bine să te încurci în 2019!


Este adevărată, astrele spun că persoanele care au fost incompatibile în anul 2018, nu vor fi nici anul următor, așa că trebuie să învățăm să ne dezicem de acele persoane…

Urmează aceste sfaturi, în funcție de zodia ta!

Berbec

Când renunți la cineva, nu înseamnă că nu-ți pasă de acea persoană.  Înseamnă că înțelegi că singura persoană pe care o poți controla ești tu. În 2018 nu te-ai înțeles deloc cu cei din zodia Rac. Există mari șanse ca nici în 2019 să nu te înțelegi…

Taur

Nu poți să ții pe cineva care vrea să plece, înțelegi? Poți doar să iubești ceea ce ai, atât timp cât ai. Anul 2018 nu a fost unul prea fericit în ceea ce privește relația ta cu cei din zodia Săgetător. Nu spera, pentru că nici anul 2019 nu va fi unul mai bun în ceea ce privește aceste neînțelegeri.

Gemeni

La un moment dat îți dai seama că ai făcut prea mult pentru cineva, că singurul pas posibil este să te oprești. Lasă-l în pace. Pleacă! Acest lucru nu înseamnă că renunți, nu înseamnă că nu trebuie să încerci. Înseamnă că trebuie să definești bariera. Ceea ce este al tău va fi în cele din urmă al tău, iar ceea ce nu este, nu va fi niciodată al tău, indiferent cât de tare încerci. Nici anul acesta, dar nici anul viitor, trebuie să știi că relația ta cu cei din zodia Fecioară, nu va fi una de bun augur.

Rac

Dacă o persoană nu ți s-a potrivit în 2018, atunci nu va mai fi potrivită nici în 2019. Lasă-o să plece. În 2018 nu te-ai înțeles deloc cu cei din zodia Berbec. Există mari șanse ca nici în 2019 să nu te înțelegi…

Leu

Eliberează-te de atașament și învață-ți lecția. Așa cum anul acesta au ieșit scântei din relația ta cu persoanele aflate sub semnul Scorpion, să știi că același lucru se va petrece și în 2019.

Fecioară

Uneori trebuie să uiți ceea ce simți și să îți aduci aminte ceea ce meriți. Nici anul acesta, dar nici anul viitor, trebuie să știi că relația ta cu cei din zodia Gemeni, nu va fi una de bun augur.

Balanță

Nu ai iubit-o/iubit… Sau poate că a fost mai bine pentru ego-ul tău, te-a făcut să te gândești mai bine la viața ta, dar nu ai iubit-o/iubit pentru că nu ai ruina persoana pe care o iubești. În anul 2018, ai avut conflicte cu cei din zodia Pești. Cel mai bine ar fi să te ferești de ei și în 2019.

Scorpion

Unii oameni cred că nu uită de cineva cu o forță extraordinară. Dar, de fapt, ai nevoie de mult mai multă putere să devii tu acea persoană. Așa cum anul acesta au ieșit scântei din relația ta cu persoanele aflate sub semnul zodiacal Leu, să știi că același lucru se va întâmpla și în 2019.

Săgetător

Nu contează dacă este o relație, un stil de viață sau o muncă. Dacă asta nu te face fericit, pleacă. Anul 2018 nu a fost unul prea fericit în ceea ce privește relația ta cu cei din zodia Taur. Nu spera, pentru că nici anul 2019 nu va fi unul mai bun în ceea ce privește aceste neînțelegeri.

Capricorn

Uneori se descompune ceva bun pentru a se face ceva mai bun. Renunță la relațiile pe care le ai cu cei din zodia Vărsător întrucât în anul 2018, ai avut doar de pierdut de pe urma acestora.

Vărsător

Cu cât stai mai mult lângă persoana greșită, cu atât mai puține șanse ai să o întâlnești pe cea potrivită. Renunță, în 2019, la relațiile pe care le ai cu cei din zodia Capricorn întrucât în anul 2018, ai avut doar de pierdut de pe urma acestora.

Pești

Uneori trebuie să îndepărtezi niște oameni din viața ta, pentru a face loc cuiva mai bun.  În anul 2018, ai avut conflicte cu cei din zodia Balanță. Cel mai bine ar fi să te ferești de ei în 2019.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns