Nu ești cu adevărat singur decât atunci când te abandonezi pe tine însuți


Unii dintre cei care se trezesc spiritual ajung la un moment dat să se simtă singuri, pentru că nimeni în jurul lor nu este ca ei.

Eu vă spun celor aflați în această situație că nu sunteți singuri; în lume mai sunt milioane de oameni ca voi. Și pe măsură ce evoluați o să vă găsiți Tribul.

Imaginați-vă o piramidă. La bază sunt masele, este mulțimea. Pe măsură ce crești ca nivel de vibrație/ Conștiință se reduce numărul oamenilor care sunt la acel nivel. Pe de altă parte, aerul devine mai „curat”, mai pur.

Cu cât urci mai mult ca nivel de vibrație/ Conștiință, cu atât vei găsi mai puține persoane în „zona” respectivă, pentru că nu sunt mulți cei care reușesc să ajungă la asemenea „înălțimi”. Nu sunt mulți cei care parcurg cea mai importantă Călătorie pe care o poți parcurge în această viață – Călătoria interioară.

Dacă simți că nu-ți găsești locul în această lume, asta se întâmplă pentru că tu ai venit aici, pe Pământ, ca să construiești o Nouă Lume. Ai venit aici ca să fii un deschizător de drumuri. Ai venit aici ca să-ți rostești și să-ți trăiești adevărul. Și când faci asta, descoperi că ești singurul care o face.

Cel mai probabil cei din familia ta și prietenii tăi iau de bune „adevărurile oficiale”, cred tot ce li se spune la televizor, sunt prinși în Matricea 3D; tu vezi dincolo de aparențe și de aceea ești singurul care vede lucrurile în alt fel decât cei din jurul tău.

Tu nu înghiți nimic pe nemestecate, tu verifici dacă ceea ce ți se spune este adevărat sau nu pentru tine, tu nu ești dispus să-ți sacrifici integritatea; îți rostești adevărul și îți trăiești adevărul indiferent ce cred/ spun/ fac cei din jur. Nu te interesează să le faci pe plac celorlalți, nu te preocupă să nu-i deranjezi/ șochezi pe ceilalți. De aceea ești singur, pentru că ai cu totul alte valori decât restul cunoscuților și trăiești în conformitate cu acestea. (Ralph Smart)


About the author

Maya O.

View all posts