cuvinte frumoase

Nu ezita să spui aceste cuvinte frumoase celor dragi!


Trăim într-o lume în care am uitat să ne exprimăm sentimentele, să mărturisim cuiva cât de mult îl admirăm și evităm cât mai mult să spunem cele două cuvinte care ne-ar putea schimba viața: Te iubesc.

Ce-ar fi dacă am încerca chiar din acest moment să ne transformăm în oameni mai buni și să arătăm cât de sensibili putem fi? Să facem un mic efort și să ne reamintim că trebuie să le spunem celor dragi cuvinte frumoase…

Mulțumesc formează o conexiune între două persoane

Știați că acel Mulțumesc pe care de multe ori uităm să îl rostim formează o conexiune incredibilă între două persoane? Iar Mi-e dor de tine aduce liniște în suflet atunci când simțim că totul se năruie în jurul nostru? Spuneți-le părinților voștri că le sunteți recunoscători pentru tot ce au făcut pentru voi, pentru copilăria pe care v-au oferit-o, pentru faptul că v-au format și ați devenit omul de astăzi.

Și că, oriunde ați fi, îi purtați în suflet și abia așteptați să vă întoarceți.. acasă. Spuneți-le fraților și surorilor voastre că sunt îngeri pe pământ și că fără ei ați avea sufletul gol… Nu așteptați și arătați-vă sentimentele față de partenerul de viață.

Are mare nevoie de asta, mai ales când greșiți față de ei. Așteaptă să audă acel Te iubesc, spus din toată inima. Și nu uitați să le spuneți prietenilor că fac parte din familia dumneavoastră.

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns