Nu renunta la iubire

Nu renunța complet la iubire… Renunță doar la cei care NU te iubesc!


În loc să renunți la dragoste, învață să te iubești mai întâi, astfel încât să nu trebuiască să-i implori pe ceilalți pentru afecțiune și apoi să faci alegeri greșite în parteneri.

Dragostea este un sentiment frumos pe care toată lumea merită să îl experimenteze. Cu toate acestea, probabil ai suferit și ai fost rănit în timpul acestei experiențe.

Totuși, nu renunța la iubire. Aceasta ar fi o greșeală gravă.

Este mai bine să renunți la toți cei care nu știu cum să te iubească așa cum ai merita. Sau, este mai bine să decizi să nu mai faci aceleași greșeli și să îți permiți să fii condus de idealuri sau așteptări care sfârșesc prin a se prăbuși în timp.

Dragostea poate fi incredibil de dureroasă când o umplem cu dependență, gelozie, abuz, posesie sau nesiguranța.

De aceea este important să nu renunți la dragoste, ci mai degrabă la ceea ce credeai că a fost până acum.

Nu renunța la iubire din cauza relațiilor toxice

Uneori, oamenii care ni se potrivesc cel mai puțin par să fie cei de care inima noastră se leagă cel mai puternic.

Îi idealizăm încă de la început, dar ce se întâmplă în timp? Totul se schimbă, nimic nu este la fel, sau poate că nu am văzut asta înainte.

Uneori, când avem sentimente foarte puternice pentru cineva, putem deveni orbi. Dintr-o dată, toată lumea din jurul nostru ne spune că nu sunt în interesul nostru, dar insistăm că se înșeală.

Ne-am pus ochelari de cal la ochi pentru a încerca să facem „au trăit fericiți până la adânci batrâneți” o realitate. La urma urmei, cu toții credem în secret că găsim cavalerul în armură strălucitoare sau prințesa delicată și frumoasă.

Totuși, găsirea oamenilor cu care ajungem să creăm o legătură toxică dureroasă și care acoperă cuvântul „dragoste” cu durere, nu este același lucru.

Trebuie să învățăm să lăsăm la o parte așteptările și visurile, care sunt doar reale în filme.

Aceasta este viața reală și aici nu există prinți sau prințese.

Ce crezi că e dragostea?

Am vorbit despre prinți și prințese, dar despre găsirea „celeilalte jumatati”? Acesta este un concept mai modern, dar este încă incredibil de dăunător.

Societatea ne insuflă nevoia de a găsi un partener, deoarece acesta este sinonimul succesului în relații.

Și totuși, numirea acelei persoane „cealaltă jumătate a ta” te poate face să o iubești într-un mod nerealist.

Mulți oameni se luptă în fiecare zi a vieții lor cu dependența emoțională. Aceasta este o problemă de care ne lovim cu ușurință, dar din care ieșim cu dificultate.

Te abandonezi celeilalte persoane, gândindu-te că fără ea nu ești nimeni. Dar cine erai înainte de a avea un partener pentru prima dată?

Atașarea de cineva nu este dragoste, și nici dependență de cineva…

Dragostea este liberă și trebuie să îți permită să crești. Când te epuizează, te obosește, te face să suferi sau să te sufoci, nu este dragoste. Crede-ne, este altceva.

Sunt temerile tale care vorbesc, nesiguranța ta și teama ta profundă de singurătate.

Fii atent la asta. Mai devreme sau mai târziu vei suferi și dacă nu îți dai seama ce se întâmplă, poți ajunge într-o relație după alta, fără a lua pauze sănătoase.

Totuși, oricare ar fi situația , nu renunța niciodată la iubire.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts