Cum te îndrăgostești de un Capricorn

Nu te îndrăgosti de un Capricorn dacă…


Dacă te îndrăgostești de Capricorn, va fi ceva neplanificat, spre deosebire de cele mai multe dintre zodii. 

Este organizat și punctual, și știe întotdeauna ce vrea…

Există o putere fără precedent în Capricorn și vei fi surprins de unde vine această putere. Cu toate acestea, pentru el este singura alegere posibilă, a fi puternic și prosper.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu îți place să pierzi, căci el vrea mereu să câștige.

Va încerca să rezolve problemele, punându-se pe el pe primul loc, mereu.

A fost rănit în trecut, dar, în ciuda acestui fapt, încă crede în dragoste. El știe că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri care se pot întâmpla cuiva.

El nu se îndrăgostește des, dar, odată ce sa întâmplat acest lucru, gândește-te că viața ta inactivă s-a încheiat. El este selectiv în alegerea unui partener. Și dacă te alege, ești foarte norocos.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu vrei să ți se schimbe ideea despre iubire Iubirea lui vindecă. Trecutul nu te va mai deranja, pentru că vei înțelege că singurul lucru care contează este prezentul.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu poți înțelege. La început, va ascunde lucruri despre el, deoarece nu vrea să îi vezi punctele slabe, însă dacă i-ai câștigat încrederea, va fi asemeni unei cărți deschise.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu suporți gelozia. În cazul lui, este mai degrabă o asigurare împotriva posibilelor eșecuri.

Nu te îndrăgosti de Capricorn, dacă nu ești pregătit pentru o iubire care să dureze pentru totdeauna.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts