Iubește pe altcineva

Nu vă fie frică să iubiți din nou. Nu toți sunt ca fostul/fosta…


Da, nu a fost așa cum ai vrut. Și acum te simți ca un nebun pentru suferința pe care o resimți. Ai dat atât de mult acestei relații, iar acum ai doar răni emoționale și cicatrici.

Când a început totul, te-ai îndoit. Dar ți-ai permis să te îndrăgostești. Ți-ai permis să fii vulnerabil.

Ai decis să ai o șansă. Te-ai hotărât să mergi orbește, pentru că ai crezut că trebuie să îți găsești dragostea. Dar nu merita, nu? Știai asta. Știai că nu ar fi trebuit să fii atât de neatent. Dar ai dat totul și ai pierdut. Și acum ești distrus…

Se întâmplă ca inima ta să fie strivită. Ai fost în această euforie, crezând că ai găsit dragostea adevărată. Ai văzut cupluri frumoase și fericite…  Și tu ai vrut asta. Și ai așteptat această oportunitate. Și ea a apărut. Și ai avut mari speranțe. Ai început să visezi la o viață pe care o poți avea în doi.

Mintea ți-a v-a cerut să nu te grăbești, dar inima s-a urcat cu capul înainte.

Inima ta ți-a spus să nu te gândești la nimic. Pentru că ți-ai ascultat inima, pentru că ai vrut.Ți-ai permis să fii vulnerabil.

Te-ai decis să lași dragostea în viața ta. Ți-ai deschis inima și, ca rezultat, te-ai deschis la durere. Dar riscurile nu au fost importante pentru tine. Știai că e ceva special. Și ai luat o decizie: ai decis că-i vei da acestei relații tot ceea ce aveai. Ai sperat că Universul te va răsplăti pentru eforturile tale.

Ai crezut că viața ar fi bună pentru tine, pur și simplu pentru că te iubești cu adevărat. Ai crezut că nimic nu poate merge prost în dragostea pentru care ai dat totul.

Cu toate acestea, totul a mers prost. Desigur, totul ar fi putut începe bine. Totul părea atât de simplu.  Ai fost sigur că ați fost destinați să fiți împreună. Apoi te-ai confruntat cu realitatea. Dificultățile au început. Ați început să vă certați.  Și înainte de a înțelege, relația s-a destrămat. Și tu nu mai ai nimic.

Ai hotărât că dragostea este o minciună. Te-ai hotărât să nu te mai deschizi niciodată în fața cuiva, pentru că va duce doar la durere. Dar aceasta este singura și cea mai mare greșeală pe care o poți face. Da, nu există nicio garanție în dragoste. Dar acest lucru este parțial ceea ce o face frumoasă.

Pentru că dragostea este ceva ce trebuie câștigat, pentru care trebuie să lupți. Și când totul funcționează, îți dai seama cât de specială este. Înțelegi de ce merită riscul?

S-ar putea să vă fie frică să vă îndrăgostiți din nou. Dar știți că după o relație nefericită, este posibil să găsiți o relație cu cineva cu care ați fost cu adevărat destinați să fiți?


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns