O adevărată lecție de viață – “Fiecare oferă ce are în suflet și în inima.”


O ADEVĂRATĂ LECȚIE DE VIAȚĂ

Păstrează-ți inima curata și plina de iubire pentru a oferi cât mai multa dragoste oamenilor din jurul tău.

Cu banii pe care i-a economisit luna de luna un bărbat a cumpărat o casa mare, frumoasa, cu o gradina plina de pomi fructiferi. In apropiere de el, într-o căsuță mica și bătrânească, locuia un bătrânel invidios, care încercă în mod constant sa strice fericirea noului sau vecin.

Intr-o dimineata, barbatul s-a trezit in noua lui casa si a iesit pe veranda pentru a isi bea cafeaua. Cand privirea i-a coborat in jos, el a observat o galeata plina de gunoi. Si-a dat seama ce se intampla, insa nu a spus nimic sotiei sale.

El a mers si a aruncat tot gunoiul si a spalat bine galeata pana cand aceasta stralucea. Apoi a luat cele mai mari, mai frumoase si mai gustoase mere din pomii din gradina si a mers la vecinul lui.

Complet confuz, bătrânelul l-a întrebat: “De ce îmi dai înapoi găleata curata și plina de mere când eu ți-am lăsat o găleată doar cu gunoi?”

Bărbatul și-a privit vecinul și, cu zâmbetul pe buze, a răspuns: “Fiecare oferă ce are în suflet și în inima.”

Morala povestii: Pastreaza-ti inima curata si plina de iubire pentru a oferi cat mai multa dragoste oamenilor din jurul tau (chiar si celor care iti doresc doar raul).

Pentru a-i ajuta și pe alții să găsească acest articol, atinge “Îmi place” – “Comentează” – “Distribuie


About the author

Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns