o poveste despre gasirea fericirii

O poveste despre găsirea fericirii


Găsirea fericirii – Odată, un grup de 50 de persoane a participat la un seminar. Oratorul s-a oprit brusc și a decis să facă o activitate de grup. A început să ofere fiecărui participant un balon. Fiecare dintre ei a fost rugat să-și scrie numele pe el, folosind o cariocă. Apoi, toate baloanele au fost colectate și puse într-o altă încăpere.

Fiecare participant a fost lăsat în acea cameră și li s-a cerut să găsească balonul cu numele lor, în doar 5 minute. Toată lumea își căuta cu frenezie numele, ciocnindu-se unul cu celălalt, împingându-i pe alții, s-a creeat un haos de nedescris.

La sfârșitul celor 5 minute, nimeni nu și-a găsit propriul balon. Acum fiecare dintre ei a fost rugat să ia în mod aleator un balon și să-l dea persoanei al cărei nume a fost scris pe el.

În câteva minute toată lumea avea propriul balon.

Citește și: ÎNVĂȚĂTOAREA LE-A CERUT COPIILOR DE CLASA A DOUA SĂ ÎI SPUNĂ CE INVENȚIE ȘI-AR DORI SĂ NU EXISTE. RĂSPUNSUL UNEI FETIȚE A FĂCUT-O SĂ ÎI DEA LACRIMILE…

Oratorul a spus apoi: “Acest lucru se întâmplă în viețile noastre. Toată lumea caută fericirea în jur, fără să știe unde este.

Fericirea noastră stă în fericirea altor oameni. Dați-i fericirea celui de lângă, veți obține astfel fericirea voastră. Acesta este scopul vieții umane … căutarea fericirii “.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns