o poveste demna de luat in seama

O poveste impresionantă… Avem ce învăța din ea!


Este povestea unei femei care lucra într-o fabrică de procesare a cărnii. Într-o zi, după ce și-a încheiat tura, femeia a intrat în camera frigorifică ca să verifice starea unor alimente, moment în care ușa metalică s-a închis, iar femeia a rămas prinsă înăuntru.

Țipetele sale de ajutor au fost în zadar, deoarece toți colegii femeii plecaseră deja acasă…

În plus, izolația camerei estompa oricum strigătele femeii și chiar dacă s-ar fi aflat cineva prin preajma, oricum nu putea fi auzită. După câteva ore petrecute la temperaturile extreme înăuntru, femeia nu mai avea mult de trăit. Când, deodată, paznicul fabricii a deschis ușa camerei frigorifice și a scos-o pe femeie din capcană, salvându-i astfel viață.

După ce și-a revenit, supravietuitoarea l-a întrebat, uimită, pe salvator cum s-a întâmplat să-i sară în ajutor când nu se aștepta să mai fie prin preajma, răspunsul bărbatului a fost:

Lucrez aici de aproape 35 de ani. Zilnic trec pe lângă mine zeci de angajați, dar tu ești una dintre puținele persoane care se opresc să mă salute de fiecare dată, atât la venire cât și la plecare.

După ce-am ieșit din tură, mi-am dat seama că m-ai salutat azi-dimineață și că nu te-am văzut și plecând, așa că am bănuit că ți s-a întâmplat ceva și m-am întors să te caut.”

Cu toții avem de învățat de pe urmă acestei povești uluitoare. Iată cum, uneori, respectul îți poate salva viața, la propriu! Femeile de serviciu și paznicii sunt oameni ca și tine, și nicio meserie de pe pământ nu este mai prejos decât alta.

Acordă respect celor din jur, iată pe unde te poate purta viață!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns