scrisoare emotionanta

O scrisoare emoționantă de dragoste! Îți vor da lacrimile!


Este o scrisoare din care avem ce învăța și care ne arată că trebuie să prețuim ceea ce avem…

Într-o dimineață, o femeie s-a trezit dis de dimneață și a constatat că soțul ei nu era în pat, lângă ea. În ultimele luni, comportamentul bărbatului fusese oarecum ciudat și ea începuse să se gândească la tot ce era mai rău, mai ales că știa că soțul ei este bolnav…

În timp ce se pregătea să iasă din casă, pentru a-l căuta, femeia a găsit o scrisoare, lăsată pe masă, de la soțul ei…

O citește și lacrimile încep să-i curgă instantaneu!

Iată ce conținea scrisoarea!

“Draga mea soție,

Îți scriu acum, în timp ce dormi, în cazul în care mâine nu mai sunt eu cel care se trezește lângă tine. Cu aceste “călătorii” pe care le tot fac, petrec tot mai mult timp în cealaltă parte, și cine știe? Mi-e teamă că nu mă voi mai întoarce din una dintre aceste călătorii.

În caz că mâine nu voi mai putea înțelege ce mi se întâmplă; În caz că mâine nu voi mai putea să îți spun cât de mult îți admir și apreciez integritatea, determinarea de a-mi fi alături, încercând să mă faci fericit în ciuda tuturor lucrurilor. Ca întotdeauna!

În caz că mâine nu voi mai avea habar ce faci. Pentru când lipești biletele pe uși, ca să nu confund baia cu bucătăria.

Pentru momentele când râdem că mă încalț cu pantofii, fără șosete. Pentru momentele când încerci să păstrezi conversația vie, deși eu mă pierd cu fiecare propoziție.

Pentru momentele când te apropii discret de mine să îmi șoptești numele unuia dintre nepoții noștri la ureche. Pentru momentele când îmi răspunzi cu tandrețe la un atac de furie pe care îl am, ca și cum ceva din mine se revoltă împotriva acestui lucru ce mă stăpânește.

Pentru acestea, și pentru multe altele…

În caz că mâine nu-mi mai amintesc numele tău, sau pe al meu. În caz că mâine nu o să-ți mai pot mulțumi. În caz că mâine, Ileana, nu o să-ți mai pot spune pentru ultima dată, TE IUBESC!

Al tău pentru totdeauna, Vasi!

În ciuda cumplitei boli, putem spune că este într-adevăr o scrisoare de dragoste adevărată!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns