cele mai longevive persoane nu merg la sală

Oamenii cei mai longevivi nu merg la sală. Ei fac cu totul și cu totul altceva!


Ați fost învățați că trebuie să mergeți la sală pentru a fi sănătoși? Situația se pare că nu stă chiar așa, pentru că ultimele studii arată că cele mai longevive persoane nu merg la sală! Iată ce trebuie să faceți pentru a trăi mult și a avea o sănătate de fier.

Mișcarea, cea mai eficientă metodă pentru a trăi mult

De acum înainte, puteți să renunțați definitiv la abonamentul de la sală. Și asta pentru oamenii de știință au descoperit că indiferent cât de mult ați lucra pentru a arăta bine, metoda care vă face să măriți durata de viață este mișcarea firească.

Pur și simplu trebuie să vă vedeți liniștiți de viață, să mergeți la serviciu, să lucrați la grădină și mai ales să vă plimbați ore întregi în fiecare zi, dar fără a folosi vreun echipament special ca să vă tonifiați corpul.

Și trebuie să faceți acest lucru, indiferent cât de mult timp ați lucra zilnic în fața calculatorului. Mai mult decât atât, cum ar fi să vă treziți mai devreme cu o oră, să uitați de mașină și să vă duceți copiii la grădiniță sau la școală pe jos? Sau pur și simplu să folosiți bicicleta pentru a vă vizita un prieten? Sau, de ce nu, chiar să fie acesta mijlocul de locomoție pentru a merge la birou?

Nu în ultimul rând trebuie să știți că mersul pe jos este cel mai bun medicament pentru a preveni nu doar bolile cerebrale dar și cele cardiace și respiratorii.

Și încă ceva : Mersul pe jos face piciorul frumos!

Felicia Iederă


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns