oamenii absorb energia

Oamenii pot absorbi energia, unii de la ceilalți, în același mod în care o fac și plantele


Florile au nevoie de apă și de lumină pentru a crește, iar oamenii nu diferă cu nimic. Corpurile noastre sunt asemeni unor bureți, care absorb totul din mediul înconjurător.

O echipă de cercetători biologici de la Universitatea Bielefeld a făcut o descoperire inovatoare, care arată că plantele pot absorbi multă energie de la alte plante. Această constatare ar putea avea, de asemenea, un impact major asupra viitorului bioenergiei, furnizând în cele din urmă dovezi care să arate că oamenii atrag energia altor oameni, în același mod în care o fac și plantele.

Membrii echipei de cercetare biologică a profesorului Dr. Olaf Kruse au confirmat pentru prima dată că o plantă, alga verde Chlamydomonas reinhardtii, se ocupă nu numai de fotosinteză, dar are și o sursă alternativă de energie: poate să o extragă din alte plante.

Florile au nevoie de apă și de lumină pentru a crește și oamenii nu diferă cu nimic de ele. Corpurile noastre sunt asemeni unor bureți. “Acesta este exact motivul pentru care există anumiți oameni care se simt inconfortabil în grupuri specifice în care există o combinație de energie și emoții”, a declarat Dr. Olivia Bader-Lee, medic și psiholog.

Plantele contribuie la fotosinteza dioxidului de carbon, a apei și a luminii. Într-o serie de experimente, profesorul Dr. Olaf Kruse și echipa sa au cercetat speciile de alge, la microscop și au observat că, atunci când se confruntă cu o lipsă de energie, aceste plante, cu o singură celulă, pot extrage energia din celuloza vegetală învecinată. Alga secretă (așa-numitele enzime celulozice) care “digeră” celuloza, o pot repartiza în componente mai mici de zahăr. Acestea sunt apoi transportate în celule și transformate într-o sursă de energie: alga poate continua să crească. “Este prima dată când un astfel de comportament a fost confirmat într-un organism vegetal”, spune profesorul Kruse. “Aceste alge pot digera celuloza și, astfel, contrazic toate cercetările anterioare. Într-o anumită măsură, ceea ce vedem sunt plante care mănâncă plante “. În prezent, oamenii de știință studiază dacă acest mecanism poate fi găsit și în alte tipuri de alge. Rezultatele preliminare indică faptul că acesta este cazul și altor plante sau alge.

„Atunci când studiile privind energia vor deveni mai avansate, adică în următorii ani, vom vedea în cele din urmă acest lucru transpus și la ființele umane”, a declarat Bader-Lee. “Organismul uman este foarte asemanator plantelor, el atrage energia necesara pentru a hrăni stări emoționale și acest lucru poate energiza, în mod esențial, celulele sau determina creșteri ale cortizolului, catabolizând celulele în funcție de declanșarea emoțională.”

Bader-Lee sugerează că domeniul bioenergiei evoluează în prezent și că studiile asupra lumii vegetale și animale vor demonstra ce metafizicieni de energie au descoperit de-a lungul întregii vieți, că oamenii se pot vindeca doar prin transferul de energie, așa cum fac plantele. “Omul poate absorbi și se vindeca prin alți oameni, animale și orice parte a naturii.”, a concluzionat ea.

Iată cinci instrumente energetice care se pot utiliza pentru a preveni scurgerea energiei, în prezența altor oameni.

Stai concentrat

Dacă te găsești în centrul sinelui spiritual, vei simți imediat când ceva străpunde spațiul interior. Dacă ești pe deplin stăpân pe sine, te poți elibera cu ușurință de energia și emoțiile celorlalți.

Fii non-rezistent

Dacă te simți inconfortabil în jurul unei anumite persoane sau al unui grup, nu căuta rezistența ca pe o modalitate de a te proteja, deoarece astfel vei păstra doar energia care îți blochează spațiul interior. Asigură-ți o stare de rezistență imaginându-ți că organismul tău este limpede și translucid, cum ar fi sticla transparentă sau apa curată.

Asigură-ți spațiul aurei personale

Fiecare dintre noi are o aură energetică care ne înconjoară corpul. Dacă nu deținem acest spațiu personal, suntem vulnerabili la intrarea energiei străine. Fii conștient de limitele tale și de cele ale aurei tale (aceasta se află la aproximativ o lungime de braț distanță de corpul tău) ca o modalitate de a-ți ocupa spațiul aurei personale.

Asigură-ți o energie curată

Aura coloră are o vibrație ridicată, care este utilă pentru îndepărtarea energiei străine. Imaginează-ți o duză de duș de aur, aflată în vârful aurei tale (la câțiva metri deasupra capului) și pornește-o, permițând energiei clare de aur să curgă prin aura și prin corpul tău, eliberându-se în pământ. Te vei simți imediat curățat și revigorat.

Curăță-ți aura

Atunci când avem energie în spațiul nostru, există mai puțin spațiu pentru intrarea energiei altora. Dar, pe măsură ce ne concentrăm pe alți oameni și pe alte proiecte, uneori ajungem să răspândim și energia noastră. Creează-ți o imagine a unui soare de aur curat, la câțiva metri deasupra capului și las-o să fie asemeni unui magnet, atrăgând toată energia înapoi, în el (și purificând energia aurei tale). Apoi, adu-o prin partea superioară a aurei și în spațiul corpului, eliberându-ți energia înapoi în spațiul personal.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns