Oamenii se îngrămădesc la o fermă să o vadă pe Rani, vaca pitică de 51 cm și 28 kg


Mii de vizitatorii merg la o fermă din Bangladesh ca să o vadă cu ochii lor pe Rani, vaca pitică. Rani are 23 de luni și până la această vârstă a atins doar 51 cm în înălțime și 28 de kilograme.

În ciuda restricțiilor cauzate de Covid, peste 15.000 de persoane ar fi vizitat-o pe Rani la ferma din Charigram, lângă capitala Dhaka, potrivit BBC.

DESCHIDE GALERIA FOTO
,
Managerul fermei, Hasan Howladar, a depus cereri la Cartea Recordurilor Guinness, spunând că Rani este cea mai mică vacă din lume.

„Nu am văzut așa ceva în viața mea”, a spus vizitator pentru pentru BBC Bangla.

Howladar a cumpărat-o pe Rani anul trecut, de la o altă fermă din districtul Naogaon, nord-vestul Bangladeshului. El spune că merge greu și se teme de celelalte vaci de la fermă, așa că este ținută separat de restul turmei.

„Nu mănâncă mult. Mănâncă o cantitate mică de tărâțe și paie de două ori pe zi”, spune Howladar. „Îi place să se plimbe pe afară și pare să fie fericită când o luăm în brațe”.

Titlul de cea mai mică vacă din lume a fost deținut de Manikyam, din India, care avea 61,1 cm. Howladar a declarat pentru BBC că agenții de la Cartea Recordurilor îi vor vizita ferma anul acesta pentru a stabilit dacă Rani stabilește un nou record.

Sursa:digi24


About the author

Maya O.

View all posts