Dragostea schimbă oamenii

Oamenilor puternici le este teamă de dragoste… Cu toate astea, o caută cu disperare!


Îți va rupe inima și o vei lipi din nou. Dragostea te face mai bună, dar dacă dezvăluie numai cele mai urâte trăsături ale tale, trebuie să știi că nu este dragoste.

Adevărata iubire este cea mai frumoasă și mai periculoasă forță din lume.

Te va face să plângi râuri de lacrimi, să suspini de multe ori, îți va zgudui lumea mai tare decât un cutremur și te va acoperi cu un val de disperare. Va aduce mai multă distrugere decât orice altă forță din natură, cunoscută omului.

De aceea oamenilor puternici le este frică de dragoste, dar totuși o caută. Fără dragoste, ei sunt slabi.

Cei mai puternici oameni din lume sunt cei care știu pentru ce să lupte. Uneori dragostea înseamnă a pierde un argument deoarece prețuiești mai mult o persoană decât dorința de a-ți dovedi punctul de vedere. Acest sentiment presupune abilitatea de a-ți recunoaște greșelile și de a-ți cere scuze, de a te încredința în iubirea ta cu toată inima și de pleca dacă cealaltă persoană este mai fericită fără tine.

Dragostea înseamnă a fi cu acea persoană atunci când este fericită, tristă sau bolnavă…

Dragostea înseamnă să știi cum și-a rupt brațul la grădiniță sau ce s-a întâmplat cu motocicleta lui, să știi despre speranțele și visurile sale și să înțelegi când trebuie să taci și să-l sprijini, pentru că trebuie să depășească o anumită situație…

Iubirea înseamnă a da și a primi. Dai o parte din tine și, în schimb, primești o parte din acea persoană.

Cu toate acestea, dragostea adevărată poate însemna și dezamăgirea și suferință. Dacă pleacă, îți va rupe inima, lăsând o gaură în locul său care trebuie umplută. Zidul pe care l-ai ridicat în jurul tău, pentru a ignora durerea, se sufocă cu resentimente, durere și nedreptate.

De luni de zile, te plimbi ca un zombi și te gândești cum să supraviețuiești unei alte zile care arată ca celelalte, asemeni unui frate geamăn.

Și apoi într-una dintre aceste zile te îndrăgostești din nou și totul se repetă, dar de această dată povestea ta are un final fericit…


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns