Cum ne inaltam

Omule, înalță-te pentru a găsi puritatea!


Pentru a găsi puritatea, trebuie să urci, să te legi de Cer, de divinitate, căci în jos nu vom găsi decât impurități și gunoaie, care se acumulează și deodată ne trezim îmbrăcați cu cele mai grele și mai întunecoase elemente, apoi ajungem aruncați în mocirlă.

Tot ceea ce este transparent și cristalin, ne ajută să urcăm

Să ne gândim la momentele în care ne dorim să curățăm, să albim sau să decolorăm o haină. Punem haina la abur sau o clătim în apă. La fel se întâmplă și cu noi, atunci când ne legăm de Divinitate, ajungem într-o altă atmosferă, în alte vârtejuri, în alte vibrații, care acționează asupra noastră și toate greșelile, toate încălcările legilor încep să se șteargă.

Da, sus, în vaporii tămăduitori ai Divinității te purifici!

Dacă ai pune o batistă într-un buzunar care miroase a parfum, după ceva timp, când îți vei aminti de ea, batista deja va mirosi a parfum. Tot așa se întâmplă și cu noi, dacă pătrundem în locuri pline de lumină și de parfum, întreaga noastră ființă se va impregna de chinesențele acelor locuri. Viața noastră va fi iluminată, înfrumusețată și toți cei din jur vor observa schimbarea, acea divinitate emanată din noi, o atmosferă de frumusețe, de puritate, de lumină.

Aceasta este realitatea absolută!

Deci, omule, nu uita niciodată că, pentru a te purifica, pentru a vedea mai clar, nu ai de făcut decât un singur lucru, obișnuiește-te să urci, să urci cât mai sus posibil, acolo unde ai cele mai bune și pure idei, cele mai frumoase dorințe, acolo unde poți oferi tot ce ai tu mai bun, căci în lumea divinității totul este luminos și parfumat!

Detoxificarea: deschiderea porții către energia spirituală


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns