nevoi casnicie barbat femeie

Patru dintre cele mai importante lucruri de care au nevoie un bărbat și o femeie, într-o căsnicie


Avem nevoi diferite, acesta este un lucru cert!

Fără a înțelege nevoile partenerului, nu numai că îl poți ofensa, dar poți și scurta durata căsniciei.

Desigur, o persoană are nevoi specifice și diferite, însă, cu toate acestea, , experții au identificat patru nevoi, care sunt comune majorității cuplurilor aflate într-o căsnicie.

Nevoia de respect

Potrivit unui studiu realizat de sociologul Shaounty Feldhan, trei din patru bărbați au spus că respectul este principalul element al unei relații. Poate că acesta va fi un șoc pentru femei, dar dacă nu îi oferă respect partenerului, acesta va înceta să își mai iubească partenera.

Nevoia de a-și exprima dragostea

Familistul terapeut Aaron Anderson a remarcat că este foarte important ca femeile să știe că bărbații lor doresc să aibă o afinitate pentru ei. Nu doar relațiile intime sunt importante pentru ei. Atât bărbații, cât și femeile se bucură cu adevărat atunci când dragostea este exprimată.

Nevoia de comunicare

Cei mai mulți bărbați nu înțeleg modul în care femeile se pot bucura de întâlnirile obișnuite, cu prietenele, doar pentru a comunica. Pentru femei, comunicarea este destul de naturală și o conversație simplă se transformă curând într-o discuție a problemelor uneia dintre ele. Pentru bărbați, este jenant.

Nevoia de a-și înțelege reciproc sentimentele

Femeile sunt în permanență, într-un proces prin care încearcă să înțeleagă sentimentele bărbaților, iar bărbații consideră că sentimentele nu trebuie să se exprime neapărat. Aici apare conflictul. Cum se rezolvă? Apelând la nevoia numărul trei! Sunt inseparabile!


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *