Scapa de saracie

Pentru a scăpa de sărăcie, nu este suficient doar să ”faci ceva” sau să ”muncești undeva”…


Cele relatate în titlu nu înseamnă nimic altceva decât calea spre sărăcie, care aduce și mai multă sărăcie! Pentru a scăpa de o situație materială precară, trebuie să începem să urmăm următoarele reguli simple.

Fiecare problemă ar trebui rezolvată în cel mai scurt timp, de obicei, atunci este necesar cel mai mic efort pentru a rezolva această problemă.

Fii ferm! Gândește mai puțin și fă mai mult!

Lucrează mai puțin. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât mai rău trăiești! Nu considera munca asemeni unei activități preferate, începe de la cuvântul sclav!

Dacă vei avea bani, adu pe piață o anumită valoare și oamenii îți vor aduce bani. Dar suma de bani depinde de cât de convingător vei picta beneficiile acestei valori!

Lucrează numai pentru interesul tău.

Banii vin prin alte persoane. Comunică!

Sărăcia apare atunci când eviți responsabilitatea!

Dacă ai puțini bani, trebuie să faci afaceri. Dacă nu ai bani, trebuie să faci afaceri urgent, chiar acum!  Cele mai reușite decizii sunt sub forma proiectelor de afaceri și asocierea cu investitori.

Calea către bogăția mare este numai prin venituri pasive!

Studiază biografiile și acceptă sfaturile celor mai bogați oameni din lume.

Răspunde-ți la întrebările “Cine sunt eu? Care este unicitatea mea? Care este sensul vieții mele? Ce aș face dacă aș avea bani?

Ajută-i pe oameni! Nu pentru bani, ci cu toată sinceritatea!

Ține un jurnal zilnic al victoriilor tale! Insultele și înfrângerile sunt amintite de 7-12 ori mai mult decât victoriile și norocul. Dacă ești deprimat, recitește lista.

Și ultimul sfat, niciodată, dar niciodată, nu renunța. Dacă sărăcia este dușmanul unei persoane, trebuie să lupți până la capăt, fără milă de dușman și de tine!

Citește și sfatul părintelui Paisie Aghioritul…Așa putem elimina cu succes stresul…!


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns