Pepe divorțează de Raluca Pastramă. Anunțul a fost făcut de artist pe canalul său de Youtube


Căsnicia dintre Pepe și Raluca se pare că a ajuns la final. Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au două fetițe împreună.

Pepe divorțează de soția sa. Anunțul a fost făcut de artist pe vlogul său

Veste șocantă pentru fanii artistului Pepe. Cântărețul a anunțat, că după ani de zile de căsnicie, a decis să divorțeze de soția sa, Raluca Pastramă. Acesta a făcut anunțul pe canalul său de Youtube, explicând că între el și Raluca nu mai există șanse de împăcare și că ea ar fi luat această decizie. Conform artistului divorțul va avea loc în termeni amiabil. Totodată, artistul a precizat că a fost o perioadă grea pentru el, mai ales că a fost nevoit să le explice celor două fetițe pe care le are împreună cu Raluca, că ei doi nu vor mai forma o familie.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează

Pepe a declarat în vlogul său că după ce s-au separat în urmă cu două săptămâni, cei doi se înțeleg mai bine și nu mai există tensiuni. „Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a mai spus Pepe.


About the author

Maya O.

View all posts