Perechi compatibile

Perechi zodiacale, între care există o pasiune irezistibilă!


Astrologii cred că familia zodiacală a elementelor conexe este cea mai importantă.

Iată care sunt caracterele compatibile, care simt o pasiune puternică!

Scorpion cu Berbec

Aceste familii zodiacale sunt conduse de Marte, războinicul și, de obicei, în unirea unei astfel de perechi există o atingere a iubirii fierbinți.

Este pasiunea care ajută cuplul să se mențină. O astfel de unire va consta în hobby-uri fierbinți, dar nu ar trebui să excludem conflictele serioase.

Uneori, între Berbec și Scorpion, o flacără incredibil de puternică îi împiedică pe parteneri să își manifeste sentimentele. Berbecul are un sentiment luminos de stimă de sine, iar Scorpionul obține cu ușurință atenția sexului opus, datorită calmului și al misterului.

Pește cu Balanță

Atunci când reprezentanții acestor familii zodiacale se întâlnesc, încep să dezvolte o relație bazată pe o lume a viselor.

Dorința de a scăpa de contradicțiile reale ale lumii creează armonie, ascunde orice dificultăți, până la negarea completă a problemei.

Astrologii numesc combinația acestor semne una dintre cele mai dificile combinații de iubire deplină. Ambii parteneri încearcă să obțină ceva unul de la celălalt,  recurgând la metode senzuale.

Peștii vor găsi o modalitate de a face ca Balanța să creadă că perechea lor este perfectă, chiar dacă este doar o iluzie.

Taur cu Leu

Există o legătură reciprocă, luminată și sentimentală între aceste semne.

Ambii parteneri îi deranjează pe alții, exprimându-și sentimentele sincere. Leul iubește admirația, iar Taurul caută condiții de trai confortabile.

Leul este atras de caracterul senzorial al Taurului. Taurul însuși admiră capacitatea Leului de a-și face relația specială, plină de iubire.

Fecioara cu Săgetătorul

Reprezentanții acestor semne completează cu ușurință caracteristicile nebuniei în cuplu.

Săgetătorii sunt totuși mai prudenți, iar Fecioara este reținută, meticuloasă, încercând să-și controleze emoțiile în permanență.

Săgetătorul va găsi o modalitate de a scăpa Fecioara de o tensiune sporită, dar ea va ajunge deseori în situații inconfortabile. Fecioara va putea raționa cu Săgetătorul, fără să se gândească la consecințe.

Relația lor este caracterizată de atracție fără sfârșit, astfel încât intimitatea va fi ideală.

În majoritatea cazurilor, reprezentanții acestor semne zodiacale se întâlnesc la o vârstă fragedă și rămân împreună, ignorând diferențele de caracter.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns