Pericolul din intervalul 8-13 noiembrie 2020, veştile bune, dar şi dezastrul din 21 ianuarie 2021


Cele mai fierbinţi întrebări ale momentului au răspunsuri clare şi argumentate în declaraţia astrologului Cristina Demestrescu, publicată pe pagina personală de pe o reţea de socializare.

În plină pandemie de COVID-19, astrologul a vorbit despre când se concretizează cel de-al treilea vârf al pandemiei şi a explicat din ce cauză a apărut virusul şi când, dar şi că situaţia tensionată şi complicată îşi va găsi soluţiile, care vor duce la vindecare. Problema nu va mai fi pandemia în sine, ci dezastrul care poate veni o dată cu cuadraturile care se formează pe cer la 21 ianuarie 2021. Demestrescu a sugerat că lucrurile se vor înrăutăţi şi din cauză că Jupiter în Vărsător va veni la final de an cu chef de petrecere, de aceea, a recomandat să nu se procedeze întocmai cum a făcut „personajul care obişnuia să se înece la mal‟. „Nu e momentul!‟, a insistat astrologul, încurajând, în continuare, că „mult a fost, puţin a mai rămas, aşa că sfatul meu este să nu vă adunaţi cu familia şi prietenii, căci o sa îi revedeţi oricum sănătoşi la anul‟.

A fost pandemia declanşată de o eroare medicală?
Postarea făcută de Cristina la 31 octombrie 2020, pe pagina sa personală de Facebook, curprinde şi două harţi care arată configuraţia astrală ce a generat şi a întreţinut Pandemia până la epuizarea nervoasă şi a răbdării multora. „Data aleasă de mine este doar pentru a sublinia cuadraturile (liniile roşii) ce au dat tuturor senzaţia de blocaj. Virusul a plecat din 2019 de la Lilith in Peşti, eroare medicală, de altfel, s-a amplificat la maximum şi s-a transformat in Pandemie de la apropierea planetelor grele Jupiter, Saturn, Pluton în Capricorn ce îşi propun, de fiecare dată când se întâlnesc, să schimbe Lumea, fără să întrebe dacă convine cuiva, iar gradul de răspândire a bolii a fluctuat în funcţie de maleficii Lilith si Marte în Berbec, ce aveau să îi lovească în cap pe mulţi, producând inconştienţă, neatenţie, rea voinţă, lipsă de răbdare, egoism, ignoranţă, încât am ajuns în punctul în care suntem‟, a explicat astrologul.

Tot din punct de vedere astrologic, Cristina a punctat şi „ultimul puseu, al treilea, dar şi cel mai puternic, numit si al treilea vârf al Pandemiei, care va fi între 8-13 noiembrie 2020. Apoi, aşa cum am mai zis, vin veştile legate de vaccin, iar Jupiter în Peşti, atât în 2021, cât şi în 2022, până la sfârşit de an, vor ajuta la vindecare‟.

A doua hartă care completează postarea astrologului se referă la ziua de 21 ianuarie 2021: „harta ne arată deplasarea cuadraturilor (liniile roşii) dinamice, proaste, cum spun unii astrologi, printre care mă număr, de pe colţul Berbec/Capricorn pe colţul Taur/Vărsător. De data aceasta, nu am mai ales întâmplător data hărţii, ci ziua de 21 ianuarie 2021, data celei de-a doua hărţi, implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter şi Saturn în Vărsător, pe de o parte si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, atât luminariile, Soarele si Luna‟.

Despre Luminarii, Demetrescu a spus că acestea „nu fac decât să potenţeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor şi Taurul, care rămâne, deşi traversat deja de 3 ani de însuşi Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecţia răbdării, însă cum conjuncţia Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea‟.

În concluzie, la nivel energetic al planetei, „a doua hartă arată ca pe vremea când, nu se ştie de unde şi din ce Univers, pe Pământ au venit extratereştri dotaţi cu planurile de construcţie a Piramidelor mayaşe sau egiptene‟.

Sursa: clickpentrufemei.ro.


About the author

Maya O.

View all posts