Evită acești oameni

Persoanele toxice ale horoscopului pe care este bine să le eviți!


Unele persoane sunt atât de otrăvitoare, încât vă pot muta toată viața cu susul în jos, deci este important să le evitați cu orice preț.

Cu cine n-ar trebui să comunicați, pe baza semnului vostru zodiacal!

Berbec: Taur

Când doi oameni încăpățânați se întâlnesc, așteaptă-te la un dezastru. Berbecul în încercarea sa de a fi în prim-plan poate fi considerat de Taur, otrăvitor.

Taur: Săgetător

Taurul are o minte clară și o viață măsurată până când se întâlnește cu Săgetătorul. După întâlnire, totul se duce de râpă.

Săgetătorul îi dă Taurului o mulțime de motive să-și facă griji în privința comportamentului său. Taurul este prea lent pentru schimbare, în timp ce Săgetătorul se îndreaptă spre el la viteză maximă. Săgetătorul este atât de otrăvitor pentru Taur, încât în câteva zile Taurul poate merge literalmente de la categoria prinților la a cerșetorilor.

Gemeni: Vărsător

Gemenii și Vărsătorul vor sta pur și simplu într-un cerc, fără a se dezvolta. Desigur, va exista o scânteie între ei, dar distracția și divertismentul lor se vor sfârși când situația va scăpa de sub control.

Rac: gemeni

Deși Racul își menține imaginea unei persoane impunătoare, el este de fapt foarte sensibil. Această sensibilitate va cauza neînțelegeri cu Gemenii.

Leu: Capricorn

Leul în sine este un semn destul de complicat. El are un ego puternic și dorința de a fi întotdeauna în centrul atenției. Prin urmare, atunci când el stă în preajma unui Capricorn, ambii vor fi nefericiți.

Fecioară: Pești

Fecioara și Peștii sunt două semne clare. Ei fac o treabă excelentă, separat unul de celălalt, până când încep să se întâlnească sau pur și simplu să comunice.

Problema este că Peștii sunt sensibili, în timp ce Fecioara este critică și ambii sunt destul de pasivi când vine vorba de emoții.

Balanța: Balanța

Prea multă bunătate este dăunătoare, așa puteți descrie relația a două Balanțe. Când două personalități fermecătoare, superficiale, subiective, cu o povară pentru frumos vin împreună, se așteaptă la haos.

Scorpion: Berbec

Scorpionului îi place să păstreze secretele și să fie puțin ciudat, dar se transformă în compania unui Berbec.

Atunci când Berbecul intră în viața unui Scorpion, el înclină neobosit linia de plutire. Scorpionul este prea fragil pentru a face față modalităților provocatoare și intruzive de comunicare ale Berbecului.

Săgetător: Rac

S-ar putea să credeți că iresponsabilitatea Săgetătorului, într-un compartiment cu sensibilitatea Racului va face, într-un fel, ca Săgetătorul să crească, dar nu este așa.

Aceste două semne diferă în ceea ce privește stilul de viață și comunicarea cu oamenii: caracterul draguț, dar protector al Racului este respins de Săgetător, astfel încât prezența Racului sporește toate trăsăturile sale negative.

Capricorn: Scorpion

Capricornul și Scorpionul se înțeleg bine la început. Sunt ambițioși și harnici, dar Scorpionul, pasionat, nu va găsi sentimente reciproce în Capricorn.

Deși relația acestui cuplu poate părea a fi începutul unei povesti de mare dragoste, pasiunile înfricoșătoare nu sunt specifice apricornului, așa că atunci când se confruntă cu ceva care nu-i convine, se închide în el.

Vărsător: Leu

Vărsătorul și Leul trăiesc pe planete diferite. Leul va încerca în orice mod să îmblânzească spiritul liber al Vărsătorului, ceea ce va duce la un sfârșit trist.

Deși aproape toate semnele pot tolera comportamentul schimbător al Vărsătorului, Leul nu are deloc răbdarea și toleranță, pentru această problemă.

Pești: Fecioară

Deși Peștii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a păstra o pradă pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu le-ai atras atenția, ei nu te vor băga prea tare în seamă, mai ales dacă ești născut sub semnul Fecioarei!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts