puterea plantelor

Plante care atrag bunăstare, iubire și bogăție în casă și la locul de muncă!


Cei care înțeleg puterea plantelor știu foarte bine că acestea pot „imbuna” energiile si inviora ambianta oricarui spatiu de locuit.

In continuarea articolului va vom prezenta doar o parte a plantelor care au capacitatea de a atrage doar energiile pozitive atat in casa, cat si la locul de munca…

Bambusul

Bambusul este considerat un simbol al norocului si al bogatiei. Planta trebuie pastrata intr-un bol din sticla umplut doua degete cu apa purificata sau distilata. Bambusul trebuie ferit de lumina solara directa.

Lavanda

Poti induce mai usor starea de somn presarand putina lavanda pe perna. Lavanda vindeca si depresia, calmeaza mintea, si atrage fericire, armonie si devotament in relatiile de cuplu.

Aloe Vera

Aceasta planta uimitoare inlatura energiile negative si le inlocuieste cu pozitivitate, noroc si bogatie. Trebuie mentionat ca efectele sale pot slabi in intensitate dupa folosirea pe perioade indelungate in camerele cu multa incarcatura negativa.

Orhideea

Orhideea este o planta cu flori durabile de diferite forme si marimi care imbunatateste energia camerei si emana oxigen pe timpul noptii, asa ca cel mai indicat este sa o asezi in dormitor. Parfumul ei placut contribuie si el la imbunatatirea dispozitiei.

Menta

Menta imbunatateste comunicarea si relatiile in casa. In plus, se crede si ca menta atrage bogatie materiala.


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns