Poveste emoționantă, cum a răsplătit o tânăra un om al străzii care a ajutat-o la nevoie…


Kate McClure era în drum spre Philadelphia, atunci când l-a întâlnit pe Johnny Bobbitt Jr și, chiar dacă el trăia pe străzi, la momentul respectiv femeia a fost cea care a avut nevoie de ajutor.

Tânăra Kate a rămas fără benzină pe autostrada 95; ea a tras maşina pe banda de urgenţă şi a încercat să îşi dea seama unde se află cea mai apropiată benzinărie. Bobbitt stătea în apropierea locului unde ea a oprit şi, înţelegând că tânăra are o problemă, i-a spus să intre la loc în maşină şi să încuie uşile.

Câteva minute mai târziu, el s-a întors cu o canistră de benzină pe care o cumpărase cu 20 de dolari – ultimii săi bănuți…

Kate McClure, impresionată de gestul omului, s-a hotărât să îl ajute şi a pornit o campanie de strângere de fonduri pe siteul GoFundMe. În trei săptămâni, tânăra a reuşit să strângă peste 300.000 de dolari, bani care vor ajunge la Bobbitt.

Cei de la Washington Post, care au relatat povestea, au încercat să afle povestea lui Johnny Bobbitt, însă rudele nu au vrut să comenteze situaţia sa. Tot ce au putut afla jurnaliştii este că Bobbitt a fost paramedic şi, cel mai probabil, căsătorit.

Tânăra Kate McClure a postat recent un clip, alături de prietenul său, Bobitt spunând că acesta a fost dus la hotel și urmează să își petreacă în liniște sărbătorile.


About the author

Maya O.

View all posts