Mariaj Will Smith

Povestea lui Will Smith și a soției sale: „Nu am vrut să fiu niciodată soție”


Will Smith, în vârstă de 50 ani și Jada Pinkett Smith, în vârstă de 47 ani au un mariaj fericit de  21 de ani, doi copii și îi leagă multă iubire.

De curând, soția actorului a vorbit, pentru prima oară, despre drama pe care a trăit-o în ziua nunții, în anul 1997.

Se pare că Jada nu voia să se căsătorească…

În ziua nunții, Jada era însărcinată, în trei luni, cu primul lor copil, Jaden. „Primul trimestru fusese oribil. Eram foarte supărată că trebuia să mă mărit și am plâns până în fața altarului. N-am fost niciodată de acord cu ideea de căsătorie, nici acum nu sunt. Accept expresia până când moartea ne va despărți, dar nu și regulile impuse. Nu am vrut să fiu niciodată soție, după definiția clasică”.

Jada a recunoscut că s-a căsătorit doar de dragul mamei sale, care tot insista să o vadă mireasă, însă tot ce și-ar fi dorit ea ar fi fost să meargă undeva într-un loc sălbatic alături de Will, pe un munte, și să-și spună acolo jurămintele.

„Da, am fost egoistă. Mă gândeam că nu voi trăi niciodată acea experiență, experiența de a-mi vedea fiica mergând spre altar, așa că am insistat. Nunta a fost oribilă. Ei îi era rău, se simțea prost, nu coopera în niciun fel. Avusese grețuri în primele luni și se vedea că nu se simte bine”.

Totuși, Will Smith își dorea să se căsătorească încă de când era copil, mai bine zis de la vârsta de 5 ani, deoarece și-a dorit mereu o familie frumoasă!


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns