Ce spune baba vanga

Predicțiile unei clarvăzătoare renumite pentru anul 2019!


Cunoscută drept Nostradamus de Balcani, datorită profețiilor sale care au uimit lumea întreagă, Baba Vanga a lăsat în urmă și multe predicții pentru anul 2019. Iată care sunt aceste.

Anul care vine va avea loc prăbușirea economică a Europei

Deși a trecut în lumea drepților de mulți ani, Baba Vanga a rămas și acum vie în rândul celor care au înțeles că ceea ce a spus clarvăzătoarea oarbă s-a împlinit cu exactitate.

Un motiv în plus să credem și ce a zis pentru anul care va veni…

Potrivit celebrei clarvăzătoare, în anul 2019 va avea loc prăbușirea economică a Europei, dar şi o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus, Vladimir Putin.

Interesant este faptul că Baba Vanga a văzut această amenințare ca fiind făcută de cineva din interiorul echipei sale de Securitate, fără să spună dacă în final Putin va ajunge la cele sfinte sau nu.

Tot pentru 2019, Baba Vanga a văzut un megatsunami precum cel din 2004 care va lovi în Asia în timp ce un meteorit va ateriza în Rusia.

Nici Trump nu a scăpat de predicțiile clarvăzătoarei. Despre acesta, ea a spus că se va îmbolnăvi de o maladie misterioasă, care îl va lăsa surd şi va suferi o traumă la creier.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts