previziuni ale săptămânii

Previziunile numerologilor pentru săptămâna 15-21 octombrie, în funcție de data nașterii!


Asa cum sunt astrologii, aflați că și numerologii pot face previziuni ale săptămânii, doar că aceștia nu o fac din punct de vedere al zodiilor, ci în funcție de data nașterii fiecăruia dintre noi.

Pentru a vă calcula numărul care vă reprezintă, aveți mai jos un exemplu. Așadar, cum se calculează numărul individual…

Dacă sunteți născuți pe 15 octombrie 1965 (15/10/1965), calculul se face astfel:

Ziua nașterii este 15, adică 1+5=6

Luna nașterii este 10, adică 1+0=1

Anul nașterii este 1965, adica 1+9+6+5= 21, mai adunăm înca o dată și va fi 2+1=3

Deci, din punct de vedere numerologic, numărul care vă reprezintă va fi:

6+1+3=10, după încă o adunare, 1+0=1. Deci, cei născuți în data mai sus menționată, au numărul individual 1.

Sper că v-ați dat seama cum să vă faceți calculul și vă invit mai jos să citiți previziunile numerologilor pentru săptămâna 15-21 octombrie!

Notă – ( În cazul în care nu v-ați dat seama cum să vă calculați, scrieți un comentariu cu data nașterii și în limita timpului, vă vom trimite noi numărul care vă reprezintă)

Numărul individual 1 – Încăpățânarea ta te va determina să greșești și să nu iei deciziile corecte. Fi puțin mai maleabil și vei avea de câștigat.

Numărul individual 2 – Nu te mai agăța de trecut. Lasă-l în urmă. Trăiește prezentul și concentrează-te pe proiectele de viitor.

Numărul individual 3 – De obicei ești o persoană de cuvânt, însă faptele tale din ultima vreme te cam contrazic. Revino la cum erai odată și totul va fi bine.

Numărul individual 4 – Te simți extenuat și simți că nu mai poți face față presiunilor ce vin parcă din toate părțile. Simți că nu mai ai alternative și nu știi în cine să te mai încrezi. Încearcă să fii de acord cu cei ce te înconjoară și mergi ”cu valul”…

Numărul individual 5 – Vei începe o nouă săptămână cu zâmbetul pe buze. Totul îți va merge bine, asta după ce ai trecut de o perioadă mai dificilă. Bucură-te din plin, o meriți!

Numărul individual 6 – Nu da vina pe alții pentru acțiunile tale. Asumă-ți responsabilitatea și totul va fi bine!

Numărul individual 7 – Săptămâna aceasta va începe cu iubire, multă iubire. Ești fericit și asta se vede pe fața ta. Vei avea mici probleme financiare însă totul este trecător.

Numărul individual 8 – Vei termina un proiect început de ceva timp și asta îți va aduce satisfacție, mai ales că vei culege roadele lui în săptămânile ce urmează. Așadar, munca ta va fi răsplătită.

Numărul individual 9 – Te vei înscrie în noi proiecte și vei avea noi viziuni. Fii optimist și vei reuși. Ai răbdare și vei vedea că totul va fi bine.

Un articol de Răzvan


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns