Principala ta greșeală într-o relație, potrivit zodiei tale


Dacă nu ai noroc în dragoste, astrologia te poate ajuta să înțelegi cât mai exact ce faci greșit în relația ta și cum poți să-ți corectezi greșelile.

Berbec

Încrederea de sine a Berbecului, care la început pare atractivă pentru partenerul său, cu timpul se transformă într-o povară. Berbecul trebuie să lucreze cu egoismul și să învețe să-și pună partenerul pe primul loc cel puțin din când în când. El trebuie să realizeze că compromisul este fundamentul unei relații bune și durabile.

Taur

Atunci când Taurul se află într-o relație de durată, deseori încetează să aibă grijă de sine. Se simte bine, mănâncă și bea prea mult și nu acordă prea multă atenție aspectului său, care devine cam șters. Uneori, Taurul este prea leneș ca să fie și romantic. Încăpățânarea lui, la fel, este o problemă. Taurul tinde să folosească greșelile partenerului împotriva lui, revenind de fiecare dată cu aceleași argumente. Doar că toate acestea pot obosi pe oricine.

Gemeni

Gemenii adoră să flirteze, astfel că partenerul lor se simte nesigur alături de ei. Acești oameni nu par stabili și fiabili, așa că celelalte persoane nu se pot baza pe ei niciodată. Deoarece Gemenii au mereu o dispoziție schimbătoare, acest lucru îi face pe cei din jur să se îndepărteze de ei.
Rac

La început de relație, Racul devine adesea dependent de partenerul său. Simpla menționare a căsătoriei sau a amintirii emoțiilor trăite împreună va speria pe oricine. Pentru Rac, persoana dragă devine centrul întregului univers, ceea ce face orice relație dificilă alături de Rac. Racii sunt oameni sensibili și nu le place să încerce lucruri noi, așa că viața cu ei foarte rapid se transformă într-o rutină.

Leu

Eu-l imens al Leului este ceea ce va trebui să înveți să stăpânești. Este foarte dificil să te întâlnești cu o persoană nemulțumită de absolut orice și care, din răzbunare, ar putea să nu vorbească cu partenerul său zile întregi. Leul mereu se pune pe primul loc, ceea ce în timp duce la probleme serioase. Nu-i place să-și recunoască greșelile, în schimb iubește să cocheteze. Uneori, ca partener al Leului, te vei simți nesigur lângă el.

Fecioară

Este dificil pentru o Fecioară timidă și rezervată să-și arate sentimentele. Partenerul ei niciodată nu știe cum se simte cu adevărat. Viața cu o astfel de persoană poate fi dificilă din cauza criticilor exagerate și a încercărilor lor constante de a găsi defecte în toate. Fecioarele tind spre perfecțiune, dar nu înțeleg că ar trebui să se bucure de lucrurile simple. Obsesia lor pentru curățenie și sănătate uneori poate deveni obositoare.

Balanță

Viața personală a Balanței poate fi destul de agitată, deoarece în mod constant alege parteneri nepotriviți. Aceștia au nevoie de ajutor sau vindecare, ceea ce deja este o bază rea pentru o relație. În relații, Balanța se comportă indecis. Nu-i place să se certe, așa că va spune orice vrea să audă cealaltă jumătate a lor. Dar, în timp, acest lucru va deveni o cauză a problemelor, deoarece sinceritatea în comunicare stă la baza oricărei relații sănătoase.

Scorpion

Scorpionul vine la pachet cu o mulțime de reguli, așa că cu el nu este chiar atât de simplu. În relații, acești oameni sunt predispuși geloziei și posesivității. În plus, sunt foarte misterioși, iar persoana iubită mereu va avea senzația că Scorpionul ascunde ceva. Scorpionii sunt răzbunători și nu iartă niciodată. Ei tind să transforme chiar și cele mai minore conflicte în certuri pe termen lung sau în manipulări emoționale.

Săgetător

Săgetătorul se distinge prin insensibilitate și neglijență, care deseori provoacă în mod inconștient dureri partenerilor lor. Săgetătorii trăiesc pentru emoții și rapid se plictisesc de toate. Ca partener al Săgetătorului te vei simți de parcă mereu va trebui să-i stârnești interesul. Cea mai mare problemă a celor născuți sub acest semn zodiacal este nevoia lor de a avea libertate deplină și o viață socială nelimitată.

Capricorn

Capricornii vor părea distanți și străini când vor avea deplină încredere în partenerul lor. Acesta este un proces destul de lung și nu toată lumea poate aștepta finalul. Capricornul repede se plictisește de ignoranța naturii adevărate a sentimentelor unei persoane dragi. Este dificil să trăiești lângă un melancolic care se îngrijorează de toate și molipsește lumea din jurul său cu pesimism. Este o persoană spontană și obsedată de muncă, așa că viața cu un Capricorn poate fi foarte monotonă.

Vărsător

Nevoia de libertate a unui Vărsător și obiceiul său de a insista asupra individualității într-o relație cu partenerul pot fi epuizante. Prin urmare, ca partener al Vărsătorului poți simți că toți cei din jur sunt importanți pentru el, cu excepția ta. În unele cazuri, lipsa de intimitate și romantism poate duce la înstrăinare. O persoană dragă știe mereu ce are în vedere Vărsătorul, dar nu poate înțelege ce simte, deoarece reprezentanții acestui semn încearcă să evite să vorbească despre emoțiile lor.

Pești

Peștii trăiesc în propria lor lume și adesea își idealizează partenerul. Cu toate acestea, așteptările lor exagerate rareori sunt îndeplinite. De regulă, cei născuți sub acest semn intră în relații cu oameni care nu-i merită. Viața personală a Peștilor întotdeauna este confuză. Datorită obiceiului lor de a se sacrifica, sunt gata să ierte mult. Peștii trebuie să înțeleagă că dragostea nu înseamnă doar dăruire, ci și posibilitatea de a primi.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts