Nuntă în India

Priyanka Chopra s-a căsătorit, purtând mai multe rochii semnate Ralph Lauren, cu inserții Swarovski! Pozele oficiale, de la nunta care a durat trei zile


Actrița de la Bollywood, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul american, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit, având o nuntă extravagantă, care a durat trei zile, în Jodhpur, India.

Pentru ceremonia creștină de sâmbătă, Priyanka a purtat o rochie semnată de Ralph Lauren, în timp ce Nick a purtat un costum unic, realizat de același deigner.

Duminică, mireasa a ales o lehengă roșie, un costum tradițional indian, realizat de către designerul Sabyasachi Mukherji

Nick a purtat un turban și șerwani de aur, cu pantofii potriviți.

Cuplul a explicat că este important pentru ei să aibă două ceremonii, care să reflecte ambele medii în care trăiesc.

Împreună cu oaspeții lor, Priyanka și Nick au sosit la Delhi marți, pentru a găzdui recepția de nuntă.

Pe Instagram, Nick a descris celebrarea nunții drept “cea mai fericită zi din viața sa”

Priyanka a adăugat: “Și, pentru totdeauna, începe acum!”

Primele fotografii oficiale ale lui Nick Jonas și Priyanka Chopra au fost prezentate de Hello Magazin, arătând cuplul fericit la ambele ceremonii creștină și hindusă, din Jodhpur, în weekend.

Ceremonia creștină, a găsit-o pe mireasă purtând o rochie semnată Ralph Lauren. Pentru creerea acestei rochii a fost nevoie de 1826 de ore și de milioane de pietre Swarovski.

O zi mai târziu, Priyanaka, în vârstă de 36 de ani, a uimit invitații, purtând o lehengă roșie, un costum tradițional indian, semnat de către designerul Sabyasachi Mukherji.

Rochia de la Ralph Lauren, purtată de Priyanka, conținea motive florale, aplicații cu tul, având efect de dantelă, mâneci strânse și un guler înalt.

Nu s-au oprit aici!

Sărbătorirea nunții lui Priyanka și a lui Nick a continuat marți, cu o recepție la New Delhi.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts