Puteți mânca aceste alimente în orice cantitate, fără să vă fie frică că vă veți îngrășa


Nu există doamnă sau domnișoară care să nu dorească să aibă o siluetă de vis, iar mai nou, domnii au început să se îngrijească de imaginea lor. Preocupați de atâtea diete, nu mai știm ce să mâncăm ca să nu punem nici un kilogram în plus. Iată care sunt alimentele pe care le puteți consuma fără nici un fel de frică.

Cât mai multe vinete!

Vă plac vinetele? Atunci puteți consuma câte doriți, pentru că nu conțin decât 24 kcal. Cu o singură condiție însă: să fie gătite fără ulei, sau cu cât mai puțin ulei de măsline. Nici cu popcornul nu trebuie să vă faceți probleme, pentru că face parte din lista alimentelor care nu îngrașă. Dar, atenție! Nu-l combinați cu sare, zahăr sau ulei! Întrucât conține 95% apă, țelina este unul dintre cele mai bune alimente indicate pentru detoxifierea organismului.

Pepene verde din belșug

Un adevărat panaceu pentru organism este o alga bogată în iod, Laminaria, care împiedică creșterea în greutate. Din aceeași categorie a prietenilor se numără și pepenele verde, care elimină excesul de lichid din organism dar și portocalele, grapefruit-ul și mandarinele. În ceea ce privește castravetele, acesta conține 96% apă și este cel mai bun pentru persoanele care vor să scape de câteva kilograme. De mare ajutor în arderea grăsimilor este sfecla roșie, iar funcția intestinală este ajutată de dovlecei. În lupta cu kilogramele armă imbatabilă este ananasul, iar pentru îmbunătățirea digestiei cele mai bune sunt merele și perele. Fructele de pădure sunt excelente diuretice, dar și varza, broccoli și conopida. Puteți consuma însă fără restricție și salată verde dar și ouă fierte. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts