Raluca Tănase s-a despărțit. Blonda spune că decizia ei e irevocabilă


Jumătatea trupei Bambi, Raluca Tănase, a luat o decizie irevocabilă. Cântăreața a anunțat că s-a despărțit definitiv de iubitul său.

N-a mai suportat atâtea certuri și împăcări

A crezut că este bărbatul vieții sale, dar din păcate viața a surprins-o. După multe certuri și împăcări cu iubitul său, Raluca de la Bambi a pus punct relației. De data asta definitiv. „Fostul meu iubit m-a ajutat cu procesul de slăbire. Am trecut peste despărţire. Am rămas ok, suntem amici. Nu poţi rămâne prieten cu persoana pe care ai iubit-o. Nu aş putea să-l urăsc pentru că am ţinut foarte mult la el”, a declarat Raluca Tănase pentru Antena Stars.

Ea nu a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei luate, înă spune că nu se întoarce din drum. „M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv”, a menționat artista. Chiar dacă e singură, Raluca e fericită. Aceasta spune că își dedică cea mai mare parte a timpului emisiunii de la Kanal D, Bravo ai stil, unde e concurentă, pentru că vrea să îi impresioneze pe jurați cu stilul său. (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts