Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: “Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”


Divorțul dintre Raluca și Walter Zenga a picat ca un trăsnet, mai ales că acum trei luni ne declara că în mariajul lor este totul bine și frumos și au reușit să depășească momentele critice. Raluca recunoștea pentru VIVA! că a avut probleme cu gelozia extremă, iar Walter a trebuit să dea dovadă de multă răbdare pentru a rezista crizelor ei în cei 17 ani împreună.

Nu mai este cale de întors pentru soții Zenga. Ceea ce părea doar o bărfă nefondată, s-a concretizat cu un divorț recunoscut de Walter Zenga. În plus, antrenorul susține că el și Raluca nu mai locuiesc de ceva timp împreună. Se pare că în momentul în care Raluca Zenga a acordat un interviu pentru revista VIVA! de iunie, mariajul lor era pe final pentru că, atunci, ea ne dădea asigurări că este totul perfect în familia lor, scrie viva.ro.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, ne declara Raluca Zenga în această vară.

” Walter mi-a iertat multe!”

În interviul pentru VIVA!, Raluca Zenga recunoștea că bărbatul alături de care a stat 17 ani, dintre care 15 de căsnicie, a dat dovadă de multă înțelepciune și a aplanat multe conflicte dintre ei.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.”, ne spunea Raluca Zenga în iunie.

Nu se punea problema unui divorț între ei acum trei luni

Întrebată dacă ar fi dispusă să-și urmeze soțul în Italia, acolo unde el antrenează o echipă de fotbal, Raluca ne-a răspuns să s-a obișnuit cu traiul la distanță, dar nu exclude o eventuală relocare.

„Ce-i drept, ne-am obișnuit așa. Eu am prins rădăcini în Dubai, unde trăim din 2011 și, având în vedere nestatornicia meseriei de antrenor, de când avem copiii la școală, am ezitat să ne mai mutăm cu casa și masa după contractele soțului meu. Asta nu exclude ca, la un moment dat, să ne mutăm înapoi în Italia, unde Walter își dorește să rămână pe viitor în activitate.”, declara Raluca Zenga pentru VIVA!.


About the author

Maya O.

View all posts