Reguli pentru o relație frumoasă


Nu e nimic mai frumos decât o relație în care toate iubirea și prietenia să se împletească. Totuși, sunt multe persoane care nu știu ce să facă ca să mențină liniștea și să pună stavilă discuțiilor fără rost. Vă prezentăm câteva reguli importate pentru a iubi curat.

Nu permiteți nimănui să vă facă să suferiți

Doamnelor, învățați să trăiți lângă un bărbat care nu va pleca niciodată de lângă dumneavoastră, indiferent cât de grele vor fi încercările vieții. Dacă nu vă oferă dragostea pe care o meritați, renunțați până nu va fi prea târziu. Și nu uitați, întotdeauna există o cale pentru a rezolva o problemă, indiferent cât de grea este aceasta. Mai mult decât atât, dacă vreun bărbat îndrăznește să vă lovească, părăsiți-l cât mai rapid posibil! Nimeni nu are dreptul pe lumea asta să vă facă să suferiți.

Nu vă mulțumiți cu puțin

Vă va fi mult mai bine singură decât alături de un personaj care nu poate fi numit om. Fiți atente totodată că frumusețea e trecătoare, așa că ar fi bine dacă l-ați alege pe cel care nu se uită doar cât de minunat e corpul dumnevoastră, ci privește și la înțelepciunea de care dați dovadă. Nu vă mulțumiți niciodată cu puțin, ci cereți respect! Dacă un bărbat vrea să vă împartă cu alte femei, e problema lui, așa că soluția e ca fiecare să-și vadă cât mai rapid de viața lui. Nu vă fie frică că pierdeți un bărbat. Va fi al dumnevoastră, dacă vă e sortit! (C.L.)


About the author

Maya O.

View all posts