Împlinirea dorințelor

Reguli simple pentru a-ți îndeplini orice dorință!


Succesul  constă în noroc 1% și în 99% din dorința ta.

Psihologii cred că dorințele noastre se vor împlini dacă le vom cere corect. Faptul este că acele gânduri tornadă, care se rotesc în capul nostru, nu pot fi înregistrate de Univers asemeni unei dorințe, doar dacă ne putem concentra pe dorință și urmăm aceste reguli!

Regula 1. Dorința trebuie scrisă

Asigurați-vă că vă scrieți dorința.  Ușor de spus, dar greu de făcut! În ciuda simplității aparente, nu este atât de ușor să vă scrieți dorința.

Să ne uităm la exemple:   Vreau să am propria casă . ” Corect scris. Se dovedește fundamental greșit! Problema este că o astfel de dorință poate fi îmlinită, dar când?

Dorințele fără termeni exacți sunt lipsite de sens! Ține minte asta.

Prin urmare, următoarea regulă prevede:

Regula 2. Dorința trebuie să aibă un moment de împlinire

De exemplu: “În vara anului 2019, voi avea o casă mare și frumoasă .” Dacă doar crezi că îți vei cumpăra o casă, va fi o greșeală. Scrisă de tine, această dorință, se va împlini. Prin urmare, înainte de a scrie o dorință, gândește-te când vrei să se împlinească (în limite rezonabile, desigur). Și numai după aceea vei trece la a treia regulă.

Regula 3. Înregistrează dorința în timpul prezent

Cu alte cuvinte, în loc de: “Voi cumpăra o casă pentru mine  , trebuie să scrii: “Cumpăr o casă pentru mine”. Cel mai important moment! De exemplu – trebuie să vă imaginați că aveți deja o casă! Iată o altă greșeală întâlnită des: “Nu vreau să fiu sărac.” Corect scris? Nu, greșit!

Lumea spirituală nu percepe particula “nu”, prepoziția “nu” și alte cuvinte negative. Spune: “Nu vreau să fiu sărac” și, Universul, ignorând particula “nu”, primește mesajul: Vreau să fiu sărac! 

Noi, ca magnet, ne atragem ceea ce ne gândim. Când îți spui: “Nu vreau să fiu sărac”, atragi automat sărăcia pentru că (așa cum am spus deja) lumea spirituală nu percepe particula negativă “nu”. Prin urmare, este mai bine să spunem: “Vreau să fiu bogat! 

Regula 4. Interzice-ți să spui: “nu” și orice alte negări

Când începei să scrii o dorință, asigură-te că te concentrezi asupra acesteia și descri-o cât mai detaliat posibil. Prin urmare, regula numărul cinci spune:

Regula 5. Scrie în detaliu, emoțional, cu sufletul

Dacă vrei să ai o casă nouă, asigură-te că o descri complet, pornind de la verandă, locație și numărul de camere, terminând cu locul unde vei pune vaza preferată. Imaginează-ți încântarea pe care o simți când te muți într-o casă nouă și descri-o pe hârtie. Este foarte important ca dorința să nu dăuneze altora.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns