Ritual de eliberare in timpul LUNII PLINE ( ÎN NOAPTEA ACEASTA )


Cereti raspunsuri si mesaje pentru ca acum s-ar putea sa vina mai rapid si mai clar, insa atentie la modalitatea in care cereti: intrebarile clare aduc raspunsuri clare. Fiecare luna plina vine cu o tema, se axeaza in principal pe un sector al vietii noastre care necesita “curatenie”. Cu cat esti mai prezent, cu atat intelegi mai clar ce ai de eliberat si acest proces se va produce cu usurinta. Insa daca esti incrancenat, lucrurile s-ar putea sa fie mai greoaie sau chiar sa ai senzatia ca “cineva iti vrea raul sau este impotriva ta”. Nu uita ca de multe ori ca sa recunoastem lumina trebuie sa fim inconjurati de intuneric. Nici LUNA nu am vedea-0 daca nu ar fi inconjurata de intuneric. Intunericul nu este ceva impotriva noastra ci in ajutorul nostru.

Nu uitati sa va ganditi la persoanele cu care aveti anumite conflicte sau care va apasa pe butoanele sensibile.

Imaginati-va ca sunt in fata voastra si le spuneti:

“Multumesc pentru tot ce ai adus in viata mea. Imi multumesc mie ca m-am deschis si te-am primit in viata mea.” si apoi eliberati tot ceea ce nu va mai serveste de-acum incolo.

“Iarta-ma pentru toata suferinta pe care ti-am produs-o. Ma iert pentru modul in care am actionat vis-a-vis de tine. Iert acea parte din mine care ne-a adus in acest punct pe amandoi.

Imi pare rau ca te-am ranit si imi pare rau ca m-am pierdut pe mine incercand sa iti arat ca am dreptate. Imi cer iertare. Te eliberez si ma eliberez acum.

Te iubesc asa cum esti si iti multumesc pentru partile pe care mi le-ai aratat din mine. Ma iubesc acum mai mult si cu ajutorul tau m-am gasit din nou pe mine.”

O afirmatie puternica si vindecatoare este cea de mai jos:

“Sunt dispus(a) sa renunt la acea parte din mine care se enerveaza cand se gandeste la tine.”

Renuntam la acea parte din noi care se simte amenintata intr-un fel sau altul de o alta persoana. Daca facem asta acele “butoane” pe care ea le apasa nu vor mai reactiona.

De asemenea este important sa spunem urmatoarele afirmatii:

Sunt in siguranta. Sunt iubire. Sunt eliberare. Sunt iertare. Sunt acceptare.

Tinem tot ce nu ne mai serveste pentru ca noi credem ca ne ajuta sa ne simtim in siguranta, ceea ce este fals. Credem ca vom castiga iubire daca avem dreptate, fals; credem ca iertand si ceea ce aceste persoane ne-au facut le eliberam, cand de fapt ne eliberam pe noi din inchisoare. De asemenea credem ca daca acceptam sau pierdem ceva suntem mai slabi cand de fapt acceptarea ne aduce pace si liniste in suflet.

Trimiteti ganduri de pace si iubire tuturor celor ce va vin in minte.

La ora la care are loc Luna Plina sau in ziua respectiva puteti face urmatorul ritual.

Ritual de eliberare pe luna plina
Ai nevoie de:
– O lumanare
– Betisor parfumat
– Hartie si ceva de scris
– Un cristal de ametist sau cuart transparent

Aprinde betisorul pentru a crea atmosfera propice eliberarii. Relaxeaza-te si seteaza-ti intentia de eliberare. Gaseste-ti un loc linistit, preferabil afara, in natura, in lumina (energia) Lunii. Aprinde lumanarea si spune urmatoarea rugaciune, rugandu-te la Arhanghelul Haniel si ingerii tai pazitori:

“Te rog sa iti reversi lumina asupra tuturor locurilor, vizibile si invizibile. Cer luminii sa imi ilumineze aura si sa-mi reaminteasca de starea mea reala de sanatate. Sunt dispus(a) sa renunt la tot ce nu imi mai serveste si la tot ce mi-a cauzat suferinta. A sosit timpul sa merg mai departe. Preaiubitii mei ingeri, Arhanghele Haniel, va rog sa ma sustineti de-a lungul acestui proces de vindecare si de purificare de tot ceea ce este dezechilibrat in viata mea. Va multumesc.”

Aprinde lumanarea si contempla-i pentru o clipa flacara. Energia Lunii ajunge la tine prin intermediul lumanarii si patrunde in inima ta. Lasa flacara sa iti mangaie emotiile si sa iti confere curajul de a te elibera de cele negative.

Scrie apoi pe hartie toate lucrurile de care vrei sa te eliberezi: dureri, discomfort, manie, frici, resentimente, invidie, incapacitatea de a ierta, confuzie si indoieli. Scrie pe hartii separate: frica de iubire o hartie si asa mai departe. In felul acesta te poti concentra pe fiecare in parte.

Apoi ia cristalul in mana si spune (cristalul il cureti in apa inainte si dupa acest proces):

“Dragul meu cristal, te rog sa transformi aceste ganduri si sentimente negative intr-o energie superioara, in fericire si sanatate. Da-mi puterea si curajul sa renunt la orice imi produce suferinta.”

Apoi pregateste-ti un bol de apa si langa pune cristalul. Rand pe rand apoi deasupra bolului de apa dai foc la fiecare lucru de care ai decis sa te eliberezi. Rand pe rand, vezi cum se face scrum si hartia se duce in apa. Sa nu uitam ca apa purifica si ajuta la eliberare.

Cand am terminat, aruncam apa si simtim o energie blanda care ne elibereaza.. ca si cand s-a scurs ceva din noi.

Dupa acest ritual puteti face o baie cu sare de mare, ulei de cocos si lavanda. Intentia este de a mai curata la nivel subtil si de a va spala bine de tot ce va tine pe loc.

In final beti un pahar mare de apa (eventual cu ulei esential de grepfruit) cu intentia de a va improspata energia si a lasa noul sa vina in viata voastra.

Multumiti Arhanghelului Haniel, ingerilor vostri pazitori si voua pentru aceasta eliberare.

Doamne ajuta!

SURSA: delimuresan


About the author

Maya O.

View all posts