Rugăciune de seară

Rugăciunea care se spune în 4 trepte… Este cea mai puternică rugăciune de seară!


De câte ori aveți vreo problemă și nu știți cum să o rezolvați, spuneți cu multă credință această rugăciune și Dumnezeu vă va asculta, dăruindu-vă dumneavoastră și celor dragi binecuvântarea de care aveți atât de mare nevoie.

Rugăciunea se spune în patru trepte…

Această rugăciune se spune în patru trepte și ar fi bine ca ori de câte ori o rostiți să țineți post, pentru a avea cu adevărat efectul dorit.

Pentru început rostiți următoarele cuvinte:  “Doamne, îţi mulţumesc şi te binecuvântez pentru că astăzi…”. totodată, veți spune Mântuitorului toate motivele pentru care îi mulțumiți și îl rugați să vă binecuvânteze pentru ziua respective.

Ulterior, veți spune: “Doamne, ajută-ma să iert cum ierţi Tu, vino Tu în mine şi iartă pe: …”. În același timp vom rosti numele tuturor celor pe care vreim să-i iertăm în acea zi, dar ne vom ruga și pentru cei care ne-au greșit în acea zi, indiferent că greșeala a fost mica sau nu. În momentul în care vom ierta și Dumnezeu ne va ierta nouă păcatele pe care le facem.

Urmează să rostim apoi: “Doamne, iartă-mă pe mine pentru că:…”, apoi vom putea să spunem, pentru că aşa ne învaţă Dumnezeu în rugăciunea “Tatăl nostru”.

La ultima treaptă vom spune: “Doamne ajută-mă, că mâine:…” și vom spune toate dorințele pe care le avem.

Felicia Iederă


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns