Rune Voropchievici pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Perioadă fantastică pentru o zodie


Rune Voropchievici. Numerologul vine cu horoscopul runelor pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 și îți aduce previziunile pentru fiecare zodie. Se anunță o săptămână foarte bună pentru unii nativi.

Numerologul a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 despre cum va decurge următoarea săptămână pentru fiecare nativ.

Două zodii vor avea parte de conflicte, însă vor reuși să le găsească o rezolvare. Trebuie doar să-și păstreze calmul și optimismul, iar lucrurile se vor așeza. Iată mai jos care sunt încercările care te așteaptă săptămâna viitoare.

Rune Voropchievici pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 pentru fiecare zodie
Berbec
Nativii Berbeci vor ajunge într-un loc în care trebuie să demonstreze cine sunt cu adevărat și să-și pună în evidență toate calitățile. Trebuie să se impună în viața de familie, în societate și la locul de muncă pentru a se face remarcați.

Taur
Taurii au nevoie să facă o schimbare a locuinței sau chiar a locului de muncă. Au nevoie de ceva nou în viața lor, iar mutarea este cea mai bună variantă.

Gemeni
Gemenii au nevoie să fie iubiți, iar săptămâna ce urmează va fi benefică pentru ei în plan amoros. Chiar dacă se vor îndrăgosti instant, este bine să facă alegerea potrivită și să se gândească foarte bine.

Rac
Racii au câteva probleme pe care vor să le rezolve și încearcă să caute ajutor printre cei din jur. Trebuie doar să găsească persoanele potrivite care să-i poată consilia.

Leu
Nativii Lei au nevoie să de relaxeze și de aceea se retrag undeva departe de lume. Preferă să petreacă timpul singuri pentru a medita asupra problemelor care îi tulbură.

Fecioară
Au loc schimbări în casă și în viața de familie, însă nimeni nu este pregătit. Fecioarele vor intra în panică din cauza schimbărilor, însă totul va fi spre bine.

Balanță
Au parte de numeroase conflicte pe parcursul săptămânii. Vor avea de susținut o dispută minoră, însă lucrurile se vor rezolva până la urmă.

Scorpion
Nativii Scorpioni vor fi în lumina reflectoarelor toată săptămâna. Ceilalți le vor oferi mai multă atenție și chiar vor primi cadouri la care nu se așteptau.

Săgetător
Încă de luni va fi o zi prosperă pentru Săgetător. Visurile lor încep să devină realitate și vor avea parte de împliniri pe mai multe planuri. Săptămâna următoare se află sub semnul feritilității și al belșugului.

Capricorn
După o perioadă încărcată și problematică în plan financiar, Capricornii vor culege roadele muncii lor. Vor avea parte de surprize și schimbări în bine atât în viața personală, cât și la locul de muncă, scrie fanatik.ro.

Vărsător
Urmează un conflict pentru Vărsători, însă trebuie să-și păstreze calmul pentru că vor avea dreptate, până la urmă. Persoana care a început disputa va renunța și lucrurile se vor liniști.

Pești
Este timpul ca nativii Pești să se pregătească de călătorii și să aibă bagajul pregătit. Dacă nu pleacă într-o excursie sau o vacanță mai lungă, se vor afla mult timp pe drumuri.


About the author

Maya O.

View all posts