Să înveți de la o floare să fii gingașă ca ea


„Toată lumea spune că dragostea doare, dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare…Respingerea doare…Să pierzi pe cineva drag doare…Invidia doare…Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea, însă în realitate dragostea este singurul lucru care acoperă toată durerea și poate face pe cineva să se simtă bine din nou. Dragostea este singurul lucru din această lume care nu doare.”

După moartea soției sale, actrita Natasha Richardson, Liam a postat pe pagina sa de facebook următoarele cuvinte emoționante, care au atins inimele tuturor celor care le-au citit.

„Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Cineva alături de care ai îmbătrânit și pe care l-ai privit crescând în fiecare zi. Cineva care ți-a arătat cum să iubești. Este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla cuiva. Soția mea a murit subit. Mi-a adus atât de multă bucurie. Era totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat să iubesc necondiționat.

Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru oamenii de lângă noi. Căci viața este scurtă. Petreceți-vă timpul cu soții/partenerii voștri. Purtați-vă frumos cu ei.
Fiindcă într-o zi, când vă veți ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo. Ceea ce am învățat cel mai mult este: traiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Fiindcă într-o bună zi, va fi. Asumă-ți riscuri și du-te să traiești viața. Spune-le în fiecare zi celor pe care îi iubesti că îi iubești. Nu lua nicio clipă de bună. Viața merită trăită.”


About the author

Maya O.

View all posts