Să te întorci din nou și din nou are sens doar într-un singur caz


Într-o relație se întâmplă de foarte multe ori că oamenii nu se mai înțeleg. Se ceartă, se despart. Stau fiecare în colțul său și așteaptă.

Fiecare dintre ei așteaptă ca cel de alături să facă primul pas spre împăcare, primul pas spre schimbare. Așteaptă ca cel de alături să facă așa cum vrea celălalt partener.

Dar o relație sănătoasă nu este despre egoism, nu este despre insistență și nici despre satisfacerea propriilor nevoi. O relație sănătoasă este despre comunicare, respect, sentimente sincere.

Dacă toate acestea nu există, nu accepta o astfel de relație
Nu accepta un altfel de comportament, în afară de unul decent, nu trebuie tolerat. Nu trebuie să pierzi timp prețios și să stai într-o relație toxică, alături de o persoană indiferentă, fără un viitor comun.

Merită să te întorci și să ceri celui drag să rămână doar atunci când știi că vrei să fii în această relație. Chiar dacă nimic nu se va schimba în bine și nici partenerul nu se va schimba. Când știi că totul va fi la fel de acum înainte, iar tu ești de acord cu asta.

Doar în această situație poți accepta o relație, poți învăța să auzi, poți învăța să negociezi. Făcând parte dintr-o astfel de relație, fiecare dintre parteneri s-ar putea să vrea să facă o schimbare care să vină de la sine.

Dorința puternică de a fi alături de cel drag este singurul criteriu că ai nevoie cu adevărat de cealaltă persoană în viața ta, persoana iubită și dragă. Acesta este un adevărat magnet care îți va da o putere incredibilă și care duce spre iubire.

Sursa: devorbacutine


About the author

Maya O.

View all posts