scrisoarea unui fiu catre tatal lui

Scrisoarea unui adolescent, care încearcă să își atenționeze tatăl, te va pune pe gânduri!


Adolescenții pot fi uneori greu de înțeles, însă îmi place acel proverb „vai de părinții care nu ascultă de copii”… Este posibil ca uneori copiii să aibă și ei nevoie de intimitate sau de încredere, din partea părinților și a bunicilor. Dacă te confrunți cu probleme în ceea ce privește relația cu adolescentul din casa ta, scrisoarea acesta te va pune pe gânduri!

„Dragă tată,

Sunt nevoit să te anunț, în scris, despre decizia mea de a pleca de acasă cu noua mea iubită, pentru că știam că tu și mama veți face un mare scandal.

O iubesc foarte mult, dar știu că nu ați fi acceptat relația mea cu ea, din cauza piercing-ului, tatuajelor, hainelor sale de rocker, dar și a faptului că e cu mult mai în vârstă decât mine.
Dar nu e vorba doar de sentimente, ea este însărcinată, o cheamă Sarah și e sigură că vom fi fericiți împreună. Are o căsuță mică pe roți în pădure și o grămadă de lemne, care ne vor ține de cald la iarnă.

Visăm să avem mulți copii, iar Sarah m-a făcut să înțeleg că marijuana nu este atât de dăunătoare precum se spune. Planificăm să creștem chiar în grădina noastră și să o vindem, ca să ne ajungă să cumpărăm cocaină, fiind la fel nedăunătoare, în doze mici.

Până atunci ne vom ruga ca să fie găsit un remediu pentru SIDA, pentru că Sarah trebuie să se facă bine, chiar merită.

Tată, nu îți face griji, am deja 15 ani, pot să-mi port singur de grijă.

Într-o zi vom veni în vizită, ca să-ți vezi nepoții.

Te iubesc,
fiul tău, Joshua.

P.S. Tată, am inventat totul, sunt la Jason. Pur și simplu am vrut să-ți amintesc că există lucruri mai grave decât notele proaste…

Lista cu note este la bucătărie.

Sună-mă, când mă pot întoarce acasa.

Vă iubesc!”


About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns