Kate Middleton

Secretul frumuseții lui Kate Middleton… Ce consumă ea pentru a arată de nota 10!


Atunci când ești una dintre cele mai apreciate femei din lume, trebuie să ai mare grijă de imaginea ta. Iar Kate Middleton știe cel mai bune cum să o facă. Iată cum își menține Kate silueta de vis.

Yoga și schi

Toată lumea se întreabă cu arată ducesa de Cambridge atât de bine? Care e secretul? În primul rând, aceasta nu face niciodată rabat de la sport, în special yoga și schi, dar adoră și echitația, ca orice aristocrată.

De asemenea, Kate preferă stilul de viață sănătos, care implică o alimentație pe măsură, ducesa fiind foarte atentă la tot ceea ce înseamnă carbohidrați. În consecință, ea consumă o cantitate redusă de paste, pâine sau prăjituri.

Adoră bomboanele gumate

Puțină lume știe însă că ducesa este supranumită regina Smoothie, pentru că iubește la nebunie să consume cele mai ciudate combinații de legume și fructe pe care, deși nu crede nimeni, le prepară singură, combinația ei preferată fiind cea de lapte de migdale și goji.

Dar până și Kate are o plăcere nevinovată: bomboanele gumate. Iar acest lucru evident că o face și mai iubită de supușii săi.

Felicia Iederă


Loading...

About the author

Echipa Citate Impresionante

View all posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *