Teama semnelor zodiacale

Semne ale zodiacului care se tem cel mai mult să aibă încredere în oameni!


Unii oameni fac totul pentru a părea invulnerabili și duri. Gândul de a fi deschis în fața altora, îi înspăimântă și fac totul, subconștient, pentru a evita acest aspect.

Iată câteva semne ale zodiacului care urăsc să-și manifeste adevăratul lor sine:

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorului nu-i place să-și arate emoțiile și nu-i place să fie vulnerabil. El speră că, dacă este mereu în mișcare, nu vei observa zidurile pe care le-a ridicat în jurul sufletului său.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, trădarea este strâns legată de vulnerabilitate. Când își păstrează secretele, se simte protejat.

Scorpionul preferă să construiască o personalitate puternică, la care oamenii se întorc când au nevoie de ajutor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Perfecționismul Fecioarei este o modalitate de a evita vulnerabilitatea. Fecioara crede că, dacă ea va fi întotdeauna perfectă și gata să răspundă la toate întrebările, atunci alții nu-i vor observa slăbiciunile.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii urăsc să își arate vulnerabilitatea, astfel încât optează să se adapteze la persoanele cu care comunică. Gemenii arata oamenilor ceea ce vor să vadă, așa că sunt rareori ei înșiși.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul își folosește punctul său de vedere și incontrolabilitatea ca pe o modalitate de a ascunde vulnerabilitatea. Când afirmă că gândul său este singurul adevărat, poate înstrăina oamenii din jur. Taurul nu-și dorește să-și arate sensibilitatea, dar consideră vulnerabilitatea forța sa.


About the author

Pîrvan Alexandra

View all posts

Lasă un răspuns